שלום, שמי קובי (שם בדוי),
אני ובת זוגתי יוצאים כבר למעלה מחצי שנה. אני מכירים כשנתיים מהעבודה... היא היתה עובדת כפופה ישירות מעלי כשאני בדרגה בכירה בעבודה ומנהל חברת שיווק שאני מעדיף לא לפרסם את שמה כדי לא להיחשף ולחשוף.
התאהבנו במשך אותו הזמן שהיא עבדה אצלי, והיתה בנינו כימיה מטורפת עד שיום אחד נתתי לה טרמפ לביתה והיא הציעה לי לעלות לקפה, וכצפוי שכבנו. היינו גלויים אחד עם השני וסיפרנו מה אנחנו מרגישים אך בגלל יחסי המרות לא יכולנו לעשות עם זה כלום וגם חששנו שנתפס או שמישהו יתחיל לחשוד והעדפנו כמה שפחות לדבר בנושא או לפתוח את זה מחדש. זה היה חודש מאןד קשה לשנינו ומאוד מתוח עד שבחברה הוצעה הצעה לקדמה כך שהיא לא תהיה עובדת שכפופה אלי ישירות ונלחמתי כדי להעלות אותה.
אחרי חודשיים סיפרנו שאנחנו יוצאים והיו אנשים בעבודה כמו אמי שהתחילו לחשוב שהיא איתי כדי להתקדם אבל מהר מאוד הבינו שזה לא כך הדבר.
הבעיה היא שאמי לא הבינה את זה ומכאן הבעיה. היא חושבת שבת זוגתי מנצלת אותי בגלל הכסף והכוח שיש לי בעבודה ולא משנה כמה אני מסביר לה היא אומרת שאני תמים וצריך לפקוח עיניים. אמי אפילו לא מכירה אותה ומנסה לפגוע בה בכל הזדמנות שרק ניתנת לה ואם אפשר לעיניי כולם כולל בערבי שישי כשאני מביא אותה הביתה. שאר המשפחה ואבי אוהבים אותה אבל אמי בשלה ומזלזלת בה וכשאנחנו לבד היא קוראת לה בשמות כל כך מגעילים כמו ז!נה , נצלנית וטיפשה ומחזקת את זה בזאת שהיא צעירה ממני ב11 שנים וזה נורא מרגיז את אמי ומרגיש שידה על עליונה.
אני מנסה לגרום לה לחבב אותה ומרגיש התנגדות לשיתוף פעולה ממנה. בבת זוגתי זה לא פוגע כבר והיא למדה לקבל את זה והיא מבליגה על הכל ואנע מרגיש שזה לא צודק ואשם.
אני רואה בי ובבת זוגתי אישה לחיים ונורא מפריע לי כל העניין וחוסר התמיכה של אימא שלי שלא מבינה ולא מוכנה להבין כלום בנושא. מה עליי לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות