זוגיות זוגיות
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

מה לעשות כשהגרושה ממורמרת ומוציאה את העצבים על הילדים?

אריאל בן 36 | כתב את השאלה ב-13/07/17 בשעה 22:20

אני גרוש בן 37 עם 3 ילדים. התגרשתי לפני שנה ביוזמת גרושתי. היא הייתה רבה איתי המון, אף פעם לא הייתה מרוצה, לא משנה מה הייתי נותן לה, ולא הייתי מחסיר ממנה כלום. מתייחס אליה יפה ולא פוגע בה.
--------------------------------------------------

קצת הקדמה לפני: אני נוהג תמיד לכלכל את צעדיי מכל הבחינות וגם מבחינה כלכלית ולכן הייתי בגישה של לשמור ''גרוש לבן ליום שחור'' ובזמן נישואי הייתי חוסך כסף בצד לכל מקרה ואמרתי מקסימום אם הכל יהיה בסדר אתן ת'כסף לילדים כשיתחתנו.

ואז אשתי באה ואמרה שהיא רוצה להתגרש, לא רציתי, הצעתי לה ללכת לייעוץ אבל היא אמרה שזה נגמר והקשר מת, ופספסתי ת'רכבת אז כבר אמרתי שאין בעיה, בכל הליך הגירושים היא התחילה לערב משטרה שכביכול אני מתנהג כלפיה באלימות ועוד הצגות (את הפרצוף האמיתי שלה גיליתי מול השופטת, גיליתי שהיא אלופת העולם בהצגות ובבכי תנינים...)

אחרי כל הליך הגירושין הלא פשוט הזה, פסקו לי מזונות של 6000 שח (היה לי המווווווון מזל בקטע הזה כי חבר ממש טוב הציל אותי ואמר לי מה לעשות כדי להפחית את גובה התשלומים) כעת אני מרוויח בערך פי 3.. יוצא שבחודש שליש מהמשכורת שלי עובר אליה.. והתחלתי גם להרוויח כסף בלי תלוש כדי להרוויח יותר ושוב ולהתחתן (פרק ב' בחיים) בנוסף, הגרושה שלי הייתה מציקה לי והרבה פעמים לא הייתה נותנת לי להיפגש עם הילדים אבל לא נגררתי לזה, פשוט המשכתי להשקיע והתחלתי להרוויח טוב. הבנתי שהיא עושה את זה כדי לפגוע בי רגשית אז לא התייחסתי והמשכתי עם החיים שלי.

עכשיו, אני מכיר את הגרושה שלי, היא אישה שמאוד מעניין אותה מה קורה עם אחרים וידעתי שהיא עוקבת אחריי, היא גם אמרה לילד הגדול לבדוק אם יש לי חברה ומה אני קונה ועוד כל מיני דברים. רק שהילד הגדול גילה לי אחרי כמה ימים שזאת אמא ששלחה אותו לשאול את כל השאלות האלה.
------------------------------------------------------
התחלתי לצאת ולבלות והכרתי מישהי בת 33 גרושה חמודה מאוד ובלי ילדים ובנוסף, גם קניתי בית עם הכסף ששמרתי בצד (קרוב ל700 אלף שח) ומאז שהגרושה שלי קלטה שקניתי בית ואני עם מישהי, היא עצבנית בטירוף, הילדים אומרים שעל כל טעות הכי קטנה שלהם היא מענישה אותם
אני יודע שהיא 'מחכה לי בסיבוב' והיא מחפשת להפריע לי בכל דרך אפשרית, לכן אני לא מתקרב אליה כדי שלא יהיו בעיות (וכן, יש לי חשש שהיא סתם תתלונן עליי והייתי כבר בסרט הזה איתה 6 פעמים עד שהשוטרים קלטו שהיא סתם ממציאה סיפורים)

----------------------------------------------------
הבעיה היא שכואב לי שהיא מוציאה את כל המרמור שלה על הילדים, גם כשהיא מדברת איתי בטלפון היא כל הזמן צועקת שאין לה כסף, מן הסתם זה רמז עבה שאתן לה עוד כסף.. ותוך כדי הצעקות היא מרביצה לילדים..
האם כדאי לערב את הרווחה בעניין? אני יודע שאם אערב אותם הם יהיו לטובתה ולא לטובתי אבל מצד שני מה איכפת לה שאני מתקדם בחיים? הרי היא קיבלה את כל מה שהיא רצתה ? (גם בית, גם ילדים וגם מזונות) אז למה צריך להפריע לה שאני מתקדם בחיים?
אני יודע שהיא עושה הכל כדי שלא אתחתן ואפילו פעם בשיחה היא איימה עליי שאם אתחתן שוב היא לא תתן לי לראות את הילדים אבל כמובן שהלא יחסתי חשיבות לאיומים שלה, פשוט שתקתי.

איך אני צריך להתנהל מול הגרושה?

תמשיך בדרך שלך היא תצטרך להשלים עם זה שאתם לא ביחד
 
1
תתלונן עליה ברווחה
 
43
תעשה את עצמך מסכן שנשאר בלי שקל ואולי היא תרד ממך
 
0
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (9) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות