בזוגיות כבר חצי שנה והמשפחה שלו עוד לא ראה אותי, כי הם גזע "משובח" ואני אתיופית

קצת מתוסכלת בת 20 | כתבה את השאלה ב-29/07/17 בשעה 20:53

יש לנו זוגיות בריאה ,יש בינינו אהבה (אני החברה הראשונה שלו) והדדיות אכפתיות , אותו ראש ,אך יש בעיה אחת .. המשפחה שלו גזענית הם ממוצא רוסי .האבא לא בתמונה זה יותר אמא שלו ואחיות שלו . אני באה אליו שאמא שלו לא נמצאת (למרות שנתקלתי בה פעמיים והיא לא הבינה מי אני) והיא בעבודה . יש קשר טוב ביניהם אבל אני שמה לב שהוא לא סופר אותה כ.כ , הוא אדיש אליה ואומר לה כן כן ועושה הפוך .
אני לא ישנה אצלו מהסיבה הזאת שלא יהיה התחכחות איתה . יש לי ביטחון ואין לי בעיות לבוא לשאול אותה (מה הקטע שלה) בנועם ולהגיע למסקנה כזאתי שהבן שלך נמצא איתי וטוב לנו , במיוחד לו כי מאז שאני בחייו הוא אמר שהוא במצב של פריחה כי לא היו לו חיים קלים לפניי .
אנחנו לא מעלים תמונות בפייסבוק .החברים שלו יודעים עליי וחברים שלי אבל אני רוצה להעלות איתו תמונה בשביל הקטע ,ואין אי אפשר דיברנו עלזה והוא אמר שעם הזמן הם יבינו בסופו של דבר . והוא אמר לי לא אכפת לי מה יגידו ומה הם חושבים אני לא מוותר עלייך , אין לתאר את הקשר שלנו זה לא רק זוגיות אנחנו מדברים כיאלו אני חבר שלו והוא חברה שלי .
והוא פשוט כנגד כל הסיכויים איתי , אחרי שדנו בזה לא פעם ולא פעמיים ואפילו צעק עליי(בצדק) כי לחצתי קצת אבל לא סתם אני ככה כי אני מפחדת שהוא יתערער פעם אחת או משהו . ואני אובדת עצות
בבקשה תביאו עצות רלוונטיות עם כיוון טוב .תודה

עדכון מקצת מתוסכלת, שואלת השאלה 2017-07-30 10:18:47

רוב התגובות פה נגד הקשר זה לא ייאמן תגובה אחת אופטימית או שתיים ראיתי פה .
מי שבעצם חי בסרט הזה שכל דבר צריך לפרק את החבילה ,שיסתכל טוב טוב על החיים שלו ושלא יפרק חבילה יקרה בגלל דעות או טמטום של אחרים . בא לכאן בן אדם ופורק ופשוט גורמים לו להרגיש עוד יותר אשם !
ציפיתי לתגובות יותר מעילות בבקשה תחסכו ממני אנשים שמשחקים אותה חכמים בסדר ? . שבוע טוב ואהבת חינם אמן
שמור עדכון

להמשיך ?

כן

לא

להביא לו זמן זה לא פשוט כנראה