היי אשמח להתייעץ, זה יהיה קצת ארוך :)
אז קצת רקע: בן 23, נראה טוב יחסית, מתאמן, חכם (אני באתר אנונימי אז הרשתי לעצמי לרשום את זה למרות שזה נשמע נורא מתנשא..אז סילחו לי), עובד בעבודה יחסית נחשבת ובקרוב אתחיל לימודים אקדמאיים.
מעבר לכך אני דתי, אבל דתי רגיל לא לאומי או משהו מעבר, חובש כיפה, שומר שבת, כשרות חגים מסורת וכו' , אבל חוץ מזה כמו כל השאר (פלאפונים טלוויזיה-הכל)..אני מציין את זה כי יש המון זרמים בדת וכל אחד בדרכו שלו, ולא תמיד ניתן להסיק ממילה בודדת במה מדובר.
בכל מקרה, מאז שאני קטן אני מוקף בסביבה מעורבת דתיים וחילונים, יש לי חברים מפה ומפה. ואני גם בעצמי דיי ליברלי - שכל אחד יחיה בדרכו שלו ובאמונתו. בגלל זה מצאתי את עצמי עד עכשיו ללא חברה - כי מצד אחד רוב הבנות שנוצר קשר- חילוניות, ומצד שני עבור בנות דתיות אני לא מספיק דתי או שמצידי אני פחות בראש שלהן.
בקיצור, הבעיה שאני פשוט משהו "באמצע" - חשובה לי המסורת והדת -הערכים, שבת כשרות וכו' , אבל נגיד לא מפריע לי מכנסיים , כל עוד יש צניעות מסויימת אז הכל טוב.. וגם יכול להיות שאני בראש יותר מודרני, קצת שונה מדתי 'טיפוסי', (לא אוהב איך שזה נשמע אבל מקווה שהבנתם)
ברור לי שבגלל שזה משהו מאוד גבולי -באמצע, אז זה יותר נדיר למצוא בנות שבאותו הראש שלי...
עד עכשיו זה לא כזה הפריע לי כי היו לי לימודים וצבא על הראש, וגם אני בכללי לא לחוץ על זה, אבל עכשיו שכלום לא משתנה ואני מתבגר, אז לא אשקר זה קצת יותר קשה...אשמח לשמוע את דעתכם/עצתכם ..תודה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות