הורים ואחים כפייתים- אני בת 23! למה הם עוד אומרים לי מה לעשות?

אנונימית בת 23 | כתבה את השאלה ב-07/08/17 בשעה 21:42

אני חיה במשפחה מסורתית הייתי אומרת בתקופה האחרונה יותר מידי מסורתית זה כבר הפך לאפילו כפייתי אני מרגישה שכל דבר שאני עושה בחיים שלי בעיקר ההורים והאחים שופטים אותי שלא בצדק אני מסבירה להם שאני ילדה גדולה ואין להם שום זכות להתערב ולהגיד לי מה לעשות בחיים שטסתי לטייל בהודו אחרי הצבא אמרו משוגעת, שעשיתי שירות לאומי כי העדפתי את זה על צבא(לא שאני דתייה) היה להם מה להגיד , שהיו בגריות בתיכון שלא רציתי להשלים או לא הספקתי להשלים , ישר אמרו ממך לא יצא כלום שהיה לי בן זוג רציני במשך כמה שנים, אמרו אל תעשי איתו סקס זה אסור היה להם את החוצפה להיכנס לחדר המיטות , שעשיתי קעקוע ראשון , למה עשית את זה אסור יורידו לך את זה בקבורה, חיטטו לי בפלאפון (אחותי) וראו שם שיחות שלי עם מישהו שהיה לי סטוץ איתו כמה חמור , לא סתם קעקעתי על כף הרגל שיר מלינקין פארק שאומר "להיות יותר כמוני ופחות כמוכם" אני מרגישה שכל חיי כל מה שעשיתי עד עכשיו תמיד יהיה להם מה להגיד ואיפה לשפוט לא מזמן התחלתי ללמוד בחרתי לימודי עיצוב לא בתואר אלא מיקצוע והתגובות לא איחרו לבוא , וגולת הכותרת לפני כמה ימים חתמתי כרטיס אדי (בא לי לא חייבת לאף אחד דין וחשבון!!!) וכמובן כמובן שהיה מה להגיד "לא יקברו אותך" "למה את צריכה לתרום איברים" יפרקו אותך ועוד ועוד שטיות סבבה אני לא מקשיבה עד כמה שניתן אבל ממש נמאס לי כבר נמאס לי שאנשים יגידו לי מה לעשות אני בת 23 לא צריכה אישורים מיוחדים מההורים כאילו מה אפשר לעשות שיפסיקו עם זה ?!?! אשמח לעצות!!!!!!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"