מבקרים ועושים שבת אחת לשבועיים אצל חמותי לעתיד... למה היא כל כך לוחצת?

אלמונית בת 25 | כתבה את השאלה ב-15/08/17 בשעה 21:08

אתחיל הלתת רקע..אני בת 25 לפני חתונה, בן זוגי מקסים ועשה השתדלות עצומה למען הקשר..הוא מתגורר בעיר אחרת ואני בעיר אחרת, בעקבות העבודה שלו בעיר שלי הוא ישן אצלי מדי לילה וקם למחרת לעבודה...
כשהתחלנו לצאת הבנתי שהוא מאוד קשור לאמא שלו , היה מראה לה את התמונות שלנו שהיינו מבלים והיא הייתה בוחנת אותי בלי סוף ,
עם הזמן היא התחילה לומר באוזניים שלי :"תבוא קצת יותר הבייתה לא רואים אותך " "כשתהיה שם בקרית מלאכי לא תבוא לבקר אותי בכלל " " כמה חבל שאין לי בנות , גבר מתחתן קם עוזב את הבית "

ממש לתת לה סטירה מחוסר הטקט שלה.
היא גם תורחת לומר לו שהוא לא מתקשר אלייה מספיק, והוא גם היה אומר לי שאני מרחיקה אותו מהמשפחה שלו כנראה שזה בעקבות אמא שלו

לא אהבתי אותה בגלל הישירות החוסר טקט ובגלל שהיא אישה קולנית וצווחנית בקיצור לא נעימה במיוחד רוב הזמן...
אני ילדה שנותנת המון כבוד ומכבדת אותה אני תמיד ומשתדלת לשמור על יחסים של מתוק-חמוץ

אוקיי..אני מבינה שהיא אמא ושהוא הבן שלה אבל אני לא אשמה בכך..נוח לשנינו שהוא עובד בעיר שלי ובא אליי לישון..
היא ממש היה מציבה עובדה ששבת היא ובעלה לבד ושאנחנו צריכים לעשות איתם..
מי שמך ? מאיפה החוצפה ?

עכשיו כשאני הכלה לעתיד היחס השתנה
היא נזהרת מאוד בתגובות שלה ..אבל עדיין שואלת אותו אם הוא יהיה בבית למחרת כשאנחנו אצלו..
ושואלת אותו כל יום מתי הוא חוזר הבייתה...
אני מרגישה כבר לא נעים כאילו אני אשמה במשהו..

מה יהיה כשנתחתן ונגור רחוק מההורים שלו גם הם יציקו לנו ויאמרו לו שהוא נמצא רחוק ושהם כל השבוע לבד ..

נמאס לי ..אני לא אשמה ואני רוצה שהם ירדו מאיתנו. .
אנחנו כן מבקרים ועושים שבת אחת לשבועיים אצלו..למה היא כל כך לוחצת?
יש לה שתי ילדים שגרים לידה..

והאם אני צריכה לענות כשהיא אומרת לו " לא תבוא לבקר אותי בכלל " " מתי כבר רואים אותך אתה לא פה "

אני בטוחה שזו רגיעה עד החתונה ואחרי החתונה אני אמשיך לשמוע את זה באוזניי והיא לא תרגע עד שהוא יגור מתחתיה. .על גופתי!

לענות ? האם אני מתעצבנת בצדק ?

לא , שיעבור לך ליד האוזן...השליטה בידיים שלכם תני לה שתדבר

בצדק..זה חוסר טקט ולא מנומס , אנחנו מבינים לליבה אבל היא מגז

הוא צריך להעמיד אותה במקום ולומר לה חד משמעית שהוא לא ילד