רוצה לשכב איתו אבל מתביישת משיער הערווה. מה לעשות?

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-17/08/17 בשעה 17:06

היי, אני בתולה ובזוגיות כבר חודשיים. מרגישה מוכנה לשכב איתו אבל יש לי בעיה. העור שלי תמיד היה בעייתי וכל פעם אחרי גילוח או שעווה נהיים לי פצעונים ממש מכוערים.
ברגליים זה עוד נסבל אבל במפשעה זה מכוער ממש ובגלל זה אף פעם לא גילחתי את כולה אלא רק בקו הביקיני. אני יודעת שבשביל שנשכב אני ארגיש בנוח רק אם אוריד את כל השיער וכרגע אני לא יודעת מה לעשות... להשאיר קצת שיער זו לא אופציה כי זה דוקר מאוד אבל אם אגלח לגמרי בטח יופיעו לי הרבה פצעונים...מישהי נתקלה באותה הבעיה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"