השלמת 12 שנות לימוד במחווה אלון?

Shiny בת 20 | כתבה את השאלה ב-27/08/17 בשעה 13:07

היי, אני בעלת 10 שנות לימוד ומעוניינת לצאת לקורס תעודת גמר תיכון במסגרת המערכת הצבאית שמשלים ל-12 שנות לימוד.
אני לקראת שחרור, המפקדים שלי מצטרפים לבקשתי ואני נמצאת בפוטנציאל של הקורס.

לפני שנה הייתי בכנס רלוונטי בו ביצעתי מבחן בלשון (שכנראה איבדו) ונאמר לי שאני צריכה לבצע מבחן שוב ולאחר מכן יגידו לי אם אישרו לי לצאת או לא.
במבחן שעשיתי לפני שנה הלך לי מעולה, ולאחרונה הבנתי שאם אני מקבלת ציון גבוה מאד במבחן זה יכול למנוע ממני לצאת לקורס כיוון שהם מסתמכים עליו במידת מה, עם זאת, זה לא משקף את הצורך שלי בהשלמת הידיעות במקצועות כמו היסטוריה, אזרחות וזה יהיה מבחינתי פספוס אם לא יבינו את הצורך שלי לצאת..
אשמח לשמוע ולנהל שיח בצ'אט עם כל מי שיכול לתת לי מידע מסייע באשר לכל הקריטריונים שקובעים אם אתקבל לקורס או לא- מאד חשוב לי לצאת לקורס.

כמו כן, אני מאד רוצה לבצע את הקורס בבסיס סגור במחווה אלון וזה מאד רחוק מהבית שלי כך שאני סבורה שאם אתקבל לקורס עצמו- הת"ש שלי יהווה גורם להחלטה.
איך אני יכולה לוודא אם הת"ש שלי מונע ממני זאת, ואם כן, איך אפשר לדאוג שלא ימנע?

אודה לכל מידע שיכול לסייע !
תודה רבה

Shiny צירפה תמונה לשאלתה:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"