זוגיות זוגיות
 
שאלה 185787
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אין לי כוח להתחיל עם בחורות ולא מוצא זוגיות. מה אני עושה לא בסדר?

אנונימי לחלוטין בן 23 | כתב את השאלה ב-11/09/17 בשעה 18:52

שלום לכולם
אני בן 23 ופשוט אין לי כוח להתחיל עם בחורות.
פעם הייתי עושה את זה לפעמים בברים או מקומות אחרים ופשוט מתחיל לדבר והכל זורם והכל טוב ויפה. אציין שאני עושה את זה נהדר וברוב המקרים מצליח להזרים שיחה- יש לי אחלה של חוש הומור, יודע להקשיב. אני גם נראה מאוד מאוד טוב ותמיד מקבל מבטים ומחמאות. אציין גם שאני מלכתחילה לא אתחיל עם מישהי ולא אצא עם מישהי שלא נראית טוב כמוני (שטחי,אבל סליחה) .אבל איכשהו - כל הסיפור הזה מתחיל להימאס עליי. אני מסתכל על זה בתור עבודה! מה לחשוב, מה להגיד, כל התהליך הזה פשוט התחיל להתיש אותי. אני כבר לא נהנה מזה. פעם זה היה עבורי משהו מעניין ואיזשהו אתגר. היום אם אני רואה מישהי יפה בבר או מקום אחר, אני פשוט מתעלם מקיומה,גם אם היא שולחת לי מבטים(וברוב המקרים זה מה שקורה). אולי זה בגלל העובדה שגם אם השגתי מספר - בראש אני יודע שזה תמיד ייעצר אחרי דייט או שניים מצידן.(אין לי מושג למה, אבל הרבה פעמים הן מפסיקות לרצות לדבר איתי) . כמובן שזה פוגע בי, אני אולי נראה כמו אחד שיש לו מלא בנות אבל המציאות רחוקה מכך. אין לי ממש חיי מין כרגע (רק בזמן האחרון) בגלל זה.
אני פה ושם מדבר עם נשים שמתעניינות בי - בWHATAPP וכאלה, אבל אני לא מעוניין לצאת איתן כי אני לא נמשך אליהן. בקיצור אני מעוניין בזוגיות אך כרגע זה לא נראה באופק.
אני לא אהיה בזוגיות מתוך התפשרות אלא עם מישהי שתהיה מושלמת או כמעט מושלמת בעיניי. סליחה אם קצת עפתי על עצמי, תנסו לעזור לי במקום להטיף לי כי באמת לא מתכוון להתפשר. מעולם לא הייתי בזוגיות אז כשזה יקרה- זה חייב להיות מיוחד. אני רוצה להבין מה אני עושה לא בסדר אני לא מצליח להבין איפה אני טועה איתן.
עצתכם?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (9) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות