מאז הפרידה מבולבלת ולא יודעת מה אני רוצה מעצמי. לצאת לעוד דייטים?

מבולבלת בת 21 | כתבה את השאלה ב-18/11/17 בשעה 14:43

היי , רציתי לשמוע חוות דעת אובייקטיבית מאנשים שלא מכירים אותי, פה באתר .
אשמח אם תעזרו לי :)
אז ככה, הבעיה שלי מתחילה בקשר הקודם הרציני והאחרון שלי עם האקס שנמשך כ-3 שנים ,קשר מאוד אוהב משני הצדדים , קשר שהתחיל בידידות טובה והפך לזוגיות כיפית ושמחה .
חשוב לי לציין כי לפני האקס הייתי בקשרים עם כמה בחורים ואף פעם לא היה קשר רציני, הם רצו אבל אף פעם לא נקשרתי והתאהבתי בהם.תמיד מצאתי בהם חיסרון שגרם לי לברוח מהם.או שלא הייתה משיכה, או שלא הייתה כימיה,או לא הטעם שלי או לא מתאים לי האופי שלהם.
עד שהגיע האקס והיינו 3 שנים ביחד.
הבעיה מתחילה מאז הפרידה. לפני חודשיים נפרדנו. לקחתי את זה כלכך קשה הייתי בדיכאון במשך שבוע שלם לא תפקדתי,לא הלכתי לעבודה,לא יצאתי מהמיטה, רק בכיתי, לא אכלתי ולא שתיתי. לאחר שבוע, היה טיפה יותר קל ועד היום לא לגמרי התגברתי.
אבל אני כן רוצה לשכוח כבר רוצה לעבור הלאה ולהתגבר כי זה כואב כל פעם מחדש לראות אותו או לשמוע עליו. ואני מנסה להתגבר אני מנסה להבין שמה שהיה היה ונגמר וזהו.
מה שכן, אני ניסיתי להיות עם בחור נחמד שניראה טוב , שכן הייתה כימיה והייתה משיכה,גם האופי היה סבבה מאוד נחמד ולא הייתה סיבה מספיק טובה לפסול אותו.
ושוב פעם איכשהו מצאתי את עצמי בורחת ממנו ובגללי נתקנו את הקשר.הוא רצה מהצד שלו,אבל אני הרגשתי שאני "בוגדת בעצמי" . לא יודעת למה אבל ככה הרגשתי.
למרות שכן רציתי,הרגשתי לא שלמה עם עצמי בפגישות איתו למרות שמאוד נהנתי.
אז זאת בעיה גדולה אצלי ואני מבולבלת ולא יודעת כבר מה אני רוצה מעצמי.
אשמח לעזרה :)
תודה .

האם לנסות לצאת לעוד דייטים?

כן

לא

לא, זה יבוא לבד .