זוגיות זוגיות
 
שאלה 197510
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

חבר שלי לא עצמאי ולא בוחר כלום בלעדיי, מרגישה שאני מגדלת תינוק, אני מגזימה?

שם בדוי בת 26 | כתבה את השאלה ב-14/12/17 בשעה 18:23

חבר שלי לא עצמאי והוא תמיד צריך שאני אבחר בשבילו ואם אני לא נמצאת הוא לא יודע לבחור.
זה יכול להיות דברים קטנים ודברים גדולים.
כשאנחנו יוצאים (וכל יציאה אחרת שהוא הולך אליה) הוא תמיד שואל אותי מה ללבוש. ולא רק מכנס וחולצה, גם איזה נעליים לשים. ומה יפה עם מה. אם אני לידו זה הגיוני, אבל אם אני לא לידו זה לא מפסיק. עד שאני אומרת לו לצלם לי, ואז אני לא אוהבת ואז מתחילים לעשות החלפות של דברים - ובעצם מגיעים למצב ש40 דקות דיון בוואטסאפ איך הוא ייצא מהבית.
אם הוא הולך לקנות משהו (בסופר פארם או בחנות אחרת) הוא תמיד יתקשר אליי מה כדאי לבחור, אם זה את הבושם הזה או ההוא, המעיל הזה או הזה, ושולח לי מלא תמונות משם כי הוא לא יודע לבחור לבד! הוא יכול להיות בחנות, ולצלם לי את כל החנות ולשאול אותי מה לקנות.
גם על מקומות הוא עושה את זה, אפילו לאירוע שהזמינו אותו הוא מחכה שאני אגיד לו אם ללכת או לא.
אפילו שהוא יוצא עם חברים שלו הוא חייב לשתף אותי בכל פיפס במה שהולך שם, אם כדאי לשתות או לא לשתות, לאכול המבורגר לאפה או פיצה.

זה אמיתי? זה מרתיח לי את העצבים. הוא מתייעץ איתי על כל דבר. מה הוא ילבש ומה הוא יאכל. הערתי לו על זה מלא פעמים והוא לא מפסיק. כל פעם אני רבה איתו על זה ובכל זאת שהוא הולך לקנות משהו הוא חייב - לצלם לי ושאני אבחר.
הוא קרצייה או שאני מגזימה? לא נתקלתי בגבר כזה.
לפחות ייאמר לזכותו שהוא באמת מקשיב לדיעה שלי אם אני אגיד לו תחליף את הנעל או אל תקנה את הבושם הזה או אל תשתה היום הוא באמת לא יעשה את זה, אז הוא באמת לא מתייעץ סתם, אבל בכל זאת בא לי שיהיה עצמאי ויפסיק לשאול אותי כל דבר. מרגישה שאני מגדלת תינוק.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות