זוגיות זוגיות
 
שאלה 198032
אילוסטרציה אילוסטרציה
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

באמצע הדייט היא הלכה לשירותים לאיזה 10 דקות לפחות. מה היא עשתה שם?...

מה הולך בן 27 | כתב את השאלה ב-19/12/17 בשעה 20:14

פעם ראשונה קבעתי פגישה עם מישהי, הסתובבנו טיפה בעיר ברגל ועברנו ליד תחנת דלק. היא נכנסה לשירותים, זה של הנשים היה נעול אז היא הלכה לגברים (שזה פחות מציק). היתה שם משהו כמו 10-15 דקות כשאני מחכה בחוץ ומשתעמם לבד. ואז פשוט אמרה "סליחה" (מילה אחת) והמשכנו ללכת כאילו שכלום.
אני שובר את הראש מה הלך שם. היא החליטה ללכת לחרבן באמצע הדייט? היתה צריכה להסניף/להזריק משהו (לא ראו איזה שינוי משמועתי, אז כנראה שלא)? או שאולי היא רצתה להתקשר למישהו בלי שאני אשמע? או אולי להתכתב עם מישהו? בדיוק היתה צריכה להחליף טמפון? אני שובר את הראש מה זה יכול להיות.
כאילו ברור שזה לא מכובד, אבל אולי יש סיבה מוצדקת שאני לא מבין. או שהיא באמת הלכה לעשות ישבה רצינית ככה בין מועדון לבר....

אשמח לשמוע מבנות, אולי יש להן איזה הסבר.

עדכון ממה הולך, שואל השאלה 2017-12-20 11:51:24

טוב, אני אסביר מה כזה החשיד אותי:
ראשית ללכת לחרבן באמצע דייט ראשון זה הזוי בפני עצמו. אני לא חושב שנשים הן נסיכות שאין להן הפרשות. אבל כמו שאני לא אלך בדייט ראשון לחרבן ואשאיר אותה להשתעמם לבד באמצע הרחוב לרבע שעה בלילה, אז הייתי מצפה להתנהגות דומה מצידה.
דבר שני (למה בכלל חשבתי על דברים כמו להסניף): ההתנהגות שלה ממש מוזרה. היא חוצה את הכביש באור אדום כשמכוניות נותנות ברקס ומתעלמת מהקללות שלהם בהפגנתיות (זה נראה כמו ניסיון להרשים אותי בצורה ממש מעפנה). וגם נראתה מתעצבנת משטויות בזמן שמדברת על יוגה ושאנטי.
בנוסף בזמן של שיחות איתי היא כל הזמן שלפה טלפון והתכתבה עם מישהו/משיהי. ואז כשראתה שאני מפסיק את המשפט באמצע היא כזה "מתכתבת עם חברה" כאילו שאז זה בסדר.
מכל הזה הסקתי שאולי היא רצתה להתקשר למישהו (ואולי לא מישהי....) וזה לדעתי לא לעניין. אם היא מסתובבת איתי, אז שתשקיע קצת יותר מהריכוז שלה בי.

ועכשיו היא גם שלחה הודעה שהיא רוצה להיפגש עוד הפעם.... לא יודע למה זה טוב.
שמור עדכון
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (23) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות