צה"ל החזיר אותי לארון

זהות כפולה בן 18 | כתב את השאלה ב-27/01/14 בשעה 21:11

אני בן 18 וחצי וסיימתי טירונות בחמישי האחרון... שני הבא נכנס לתפקיד אחרי שבוע רגילה... אבל זה פחות רלוונטי...
העניין הוא שמה שפחדתי שיקרה הכה בי. בחיי האישיים אני מנהל חיי חברה מעולים ואני גם הומו מחוץ לארון, שזה גם דבר שלא משנה לסובבים אותי שמקבלים אותי כמו שאני...
אבל המסגרת הצבאית - זה דף חדש לגמרי, שאי אפשר עדיין לדעת מה ייכתב עליו... אבל כן, מפחיד... באחד מימי הטירונות קרו 2 דברים שגרמו לי להגיע לתובנה הכואבת הזאת:
הראשון: במהלך אחד השיעורים עם המ"מ הוצגה לנו מצגת על יוהל"ן והוא דילג על 2 שקופיות שלמות שעוסקות בנושא להט"בים... אז אחרי שכולם יצאו ביקשתי ממנו דקה "להסתכל על נושא מסויים במצגת שדילגת עליו" הוא שאל "איזה?" ועניתי "עניין אישי" אז הסתכלתי והמשכתי הלאה... כמה שהיה לי חבל...
הדבר השני: היו לנו שיחות חוות דעת עם המפקדת אז באותו זמן ישבנו כולם ביחד והם דיברו על חיי הבילויים הסטרייטיים שלהם... ובאיזשהו שלב אחד מהם שואל אותי: "**** יש לך חברה?" ורציתי להגיד שאני מעדיף לא לדבר על זה אבל הבנתי שזה היה גורם להם עוד יותר לסחוט את זה ממני אז אמרתי "לא". והוא שאל למה אז אמרתי כי לא, ואז הוא אומר לי "חבל, אתה חמוד רצח". לעזאזל. זה היה קרוב... ואז זה הכה בי. חזרתי לארון...
מעבר לכך - החלטתי שאנשים שאני מכיר בצבא - היכרות של חודש מינימום לפני שבכלל חושבים אם לשתף בזה או לא...
הטירונות נגמרה כבר - אבל כרגע אני באמת סקרן וגם מפחד קצת לדעת מה יהיה הלאה מכאן... מקווה להכי טוב שאפשר ואודה לכם על עצות לגבי איך לעשות את זה, כי התחושה מחזירה אותי לימים הרבה פחות יפים...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"