בעלי דיבר עם מישהי בטיסה לחו"ל ועכשיו אני בוכה, איך להירגע?

דורית בת 42 | כתבה את השאלה ב-25/01/18 בשעה 20:01

בעלי מסע לחול בעיני עבודה וסיפר שהיה לו מענין בטיסה כי ישב ליד מישהי וזה פיצה על המושבים הצפופים.הוא דיבר עם מישהי שישבה לידו ואמר שהיה לו כיף ומענין .היא גם נרדמה בטיסה וזה מחרפן אותי לחשוב על זה שסביר שהוא הסתכל עליה בטיסה כשהיא ישנה צמודה אליו כי המושבים צפופים.מאוד נעלבתי כי איך הוא מרשה לעצמו לדבר עם אישה זרה ככה ועוד המילה מענין גורמת לי לבכי .בעבר לא היה מדבר עם נשים ועכשיו אני רואה שהוא מסתכל על נשים אחרות ועוד מעיז לדבר איתן בכל מקום גם בעבודה .מאז אני יושבת בוכה ומשתגעת .מאוד כיף לו בנסיעה הזו הוא חווה חוויות והוא אומר לי שהוא מתרגש וכיף לו.חוששץשהוא יחזור שונה אחרי נסיעה זו כי הוא לומד דברים חדשים כאן ודברים שלחשש לעשות כמו ליצור קשר עם נשים זרות.מה לעשות איך יגיב שיחזור כי בא לי לצעוק עליו שככה הוא הורס לי את הלב אך מצד שני אני אומרת מה יצא לי מיזה שהרי לא יספר לי פעם הבאה וגם יכעס עלי אחרי שהיה לו כיפ בחול.מה לעשות ?איך ארגע ?אנו נשואים 20 שנה ואני חוששת שאני כבר לא מענינת אותו כי הוא בקטע עכשיו של לחוות חוויות בעצמו לבד.רואה סימנים שהוא לא מתלהב כבר מהבית.

עדכון מדורית, שואלת השאלה 2018-01-26 16:38:19

תודה לכל העונים .מכולם לקחתי קצת . עצות חכמות .תודה שהיתם פה בשבילי ברגעי
מצוקה שהרגשתי לבד .וגם תודהלאלו שענו לי מידית לתגובה שלי ועוד ביום שישי.זה רק מראה שאסור להרגיש בודדים כי תמיד יש אנשים טובים שיעזרו לך גם אם הם זרים.ולעיתים הזרים ואפילו אם הם באינטרננט ולא מוכרים הם הכי שווים .
שמור עדכון