חבר שלי מסרב לגעת בי עד שאעשה הגדלת חזה, לעשות את זה או לעזוב?

אילנית בת 24 | כתבה את השאלה ב-04/04/18 בשעה 20:18

ללכת לפי הלב או לפי הראש?
יש לי בן זוג כבר כמעט 3 שנים, הכול היה טוב ויפה.. עד שהתחלתי לשמוע ממנו כמה הוא מסתכל על נשים אחרות
יש לי חזה קטן a כמעט b, חבר שלי אומר לי שהוא לא נמשך לחזה שלי, ורוצה שאעשה ניתוח להגדלה
אחרי שכבר אמרתי שאני רוצה לעשות מזמן כי אני לא שלמה עם המראה שלו
הבעיה מתחילה שהוא תמיד שואל מתי אני עושה כבר ניתוח, שאנחנו כמעט 3 שנים שוכבים והוא לא מוריד לי את החולצה הוא אמר אפילו בעצמו שהוא היה מעדיף מישהי עם חזה גדול, אז למה הוא איתי שאלתי? אמר כי הוא אוהב..
אני מבקשת כמה פעמים שיגע בחזה הוא אומר שיעשה ולא עושה, אני שמה לו תיד על החזה והוא מוריד אחרי שנייה או שאומר שהוא יגע בחזה לאחר שאעשה ניתוח ואלך בבית עם חולצה ללא חזייה (אחרי הניתוח)
מרגישה שדווקא הבן אדם שהכי צריך לתת לי ביטחון לא נותן, הוא התנצל על איך שהוא התבטא אבל זה מה שהוא נתן לי כבר להרגיש
מרגישה שאני לא יכולה להסתכל עליו אחרי שהוא אמר לי שהוא מעדיף משהו אחר על מה שיש לי.. הלב אוהב אבל הראש יודע שזה הזמן לעזוב שהוא לא אוהב את מה שיש לו ורק ניתוח פלסטי יעזור פה למשיכה שלו..
מה לעשות

עדכון מאילנית, שואלת השאלה 2018-04-05 20:21:00

תודה לכולם על המענה,
קודם כול אני זו שרוצה מלכתחילה לעשות ניתוח כמו שציינתי עוד הרבה לפני שהכרתי אותו, אז ככה שזה גם ממני
פשוט קיבלתי ממנו אעדה לעשות את זה גם, ולא לקבל מגע ממנו באיזור ולשמוע שהוא נמשך להכול אצלי חוץ מזה נורא הפריע לי!!! ולא ציפיתי ממנו לשמוע דבר כזה.
בכול מקרה מעדכנת שאחרי שהוא ראה כמה זה מפריע לי הוא כן נוגע פתאום ומראה התייחסות למקום
שמור עדכון