אישתי בגדה בי עם אישה, מה עושים?

דוד בן 42 | כתב את השאלה ב-21/04/18 בשעה 20:07

אנחנו זוג נשוי + שניים בני 42 אשר ביחד מזה 16 שנים .
לפני כשנה תפסתי את אישתי בוגדת בי עם חברה שלה שצעירה ממנה ב 15 שנה שהכירו לא מזמן , כנראה שזה היה לאחר הפעם הראשונה והיחידה שלה .( כך היא נשבע לי )
בשיחות שלנו היא טוענת שהיא נמשכת לנשים וכנראה שזה היה אצלה תמיד.
ברצוני לציין שבהמהלך השנים , אני יזמתי מספר פעמים בודדות 4-5 מפגשי אורגיה עם אישה נוספת ותמיד נהנהו ביחד וזה היה הכיף המשותף שלנו אבל תמיד טענה שהיא עושה זאת בשבילי .
לאחרונה הקשר שלנו ממש הידרדר היא יוצאת ומבלה עם החברות שלה , סקס כמעט ואין למרות שאנחנו שוכבים פעם בחודש והיא נהנת ואף גומרת .
בנסיון להציל את הנישואין אני ממש אשמח לקבל עצות או מנסיון של זוגות אחרים האם יש דרך להוציא אותה מזה ? או לוותר ולפרק את הנשואים ?
ברצוני לציין כי לאור מצבנו לאחרונה התחלתי להכנס לטידר ואתרים נוספים ליצירת קשריים דיסקרטים וגיליתי עולם גדול של נשואים שחיים בכפילות , ואולי זאת הדרך להמשך לחיות ?
אשמח לתגובות ולחשיבה של חברי האתר .

עדכון מדוד, שואל השאלה 2018-04-22 13:03:48

אשמח לקבל תגובות נוספות מזוגות שהיו באותה סיטואציה ? או מנשים שהן חיות בסטר עם אהבה לבחורה והאם יש דרך לשנות את חשיבתן והרגשתן ולחזור לסטרייטיות ?
שמור עדכון