אבא לא מרשה לחבר שלי לישון אצלי, איך להתמודד עם המצב הזה?

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-24/04/18 בשעה 17:13

היי לכולם אני בת 20 כרגע עוד כמה חודשים 21 ואני נתקלת בסיטואציה מאוד קשה מול אבא שלי. אני וחבר שלי בקרוב נחגוג חצי שנה יחד והייתי רוצה שהוא יבוא לישון אצלי. עד עכשיו לא העלתי את הנושא של השינה כי ידעתי שהתשובה יכולה להיות קשה עבורי מכיוון שלפני שנתיים היינו באותה סיטואציה וגם אז הוא לא היה מוכן בשום פנים ואופן. לאחר שכן החלטתי להעלות את הבקשה כעת עם החבר הנוכחי נתקלתי שוב בסירוב נוקשה ובאמירות חסרות הגיון שאם ארצה לישון עם חבר שלי עליי להשכיר דירה כי בבית הזה הדבר לא יקרה.

אני מרגישה מאוד חסרת אונים וכלואה. אני חיילת משוחררת ואין לי אפשרות להשכיר דירה בטח ובטח שלא בשנה שנתיים הקרובות. מצד שני אני יודעת שדעתו לא תשתנה כי הוא בן אדם קשה ומיושן בדעותיו.
מה עליי לעשות?

מה עליי לעשות עם אבי שדעותיו מיושנות ומגביל אותי מאוד?

לברוח מהבית

להשלים עם המצב

לריב איתו כל היום

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"