חברים ואנשים חברים ואנשים
 
שאלה 214650
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

נמאס לי מטבעונות וטבעונים. מתכנן להקים קבוצה קרניבורית אנטי טבעונית

קרניבור גיל: 18 | כתב את השאלה ב-28/04/18 בשעה 20:17

כן,נמאס לי מהפצת השקרים הטבעונית.
אני לא יכול יותר להתעלם מהפרופגנדה והשקרים והשנאה שלהם ששוטפת את האינטרנט ולא נותנת מנוח לאוכלי הבשר (AKA בני אדם לאורך כל ההיסטוריה)
כל יום אני רואה באינטרנט עוד טבעוני שסובל מתת-תזונה,חוסר ויטמנים,חוסר אנרגיה,התעלפויות,וזה כואב לי שאנשים עושים את זה לעצמם בשביל מטרה כביכול נעלה יותר מסבלם.
אני מנסה להחזיר אנשים כאלו לדיאטה הגיונית ובריאה,ובמקום שיקשיבו לי,קופצים עליהם עשרות
טבעונים שמשכנעים אותם שהדיאטה הטבעונית בריאה ושהם "פשוט לא עושים את זה נכון" או ממליצים לקחת תחליפים. למה?! זה כל כך אנושי ונכון לאכול בשר! בשם מה אתם מפיצים את השינאה הזאתי כלפינו? בשם חיות משק?! חיות שסיבלן גדול יותר מסיבלנו? או חיות שאתם האנשתם בשביל להמעיט בנו,בני האדם?! בשביל לשכנע אותנו שעלינו לפגוע בגופינו על מנת שיחרורן חסר התועלת,שיפגע במערכת הקפטיליסטית והמתקדמת שאיפשרה לכם מההתחלה להפיץ את השטויות שלכם ברחבי האינטרנט,שנרעב למוות לטובתם?
נמאס לי כבר מהתנועה הטיפשית הזאתי! אני החלטתי שאני פותח קבוצה אנטי-טבעונית שתרצה בעד אכילת בשר,נלך למסעדות טבעוניות/צימחוניות עם פליירים שמועדדים צריכת בשר ופוסלים שקרים טבעוניים קלאסים. יש לי לא מעט סלוגנים ואפשרות לעשות את זה-הבעיה היא שאני לא יודע אם יהיו מספיק אנשים שאיתי באותו הראש. לכן אני שואל את השאלה הזאתי כאן;כדי לדעת האם אני אשאר לוחם בודד ואאבק בהם לבדי,או שאנשים יצטרפו למלחמה נגד הכת הטבעונית.

האם כדאי לפתוח קבוצת מאבק בטבעונות?

כן,בטח!
 
21
אין טעם
 
66
אני טבעוני/צימחוני שטוף מוח
 
14
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (14) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות