רגשות האשם לא נותנות מנוח... בגדתי בבן זוגי עם ידיד שלי. מה לעשות?

אלינה בת 19 | כתבה את השאלה ב-29/04/18 בשעה 22:08

היי ...
שמי אלינה , אני בת 19 מהמרכז ... עובדת בתחום המסעדנות , חוסכת ללימודים ומתכננת לצאת לשירות לאומי ...
יש לי בן זוג , מזה ארבע שנים , שנתיים מתוכן הוא נמצא בשירות צבאי , ולאחרונה חתם קבע ...
הבעיות התחילו כאשר כל פעם שהוא היה יוצא ( 113 , כל 21 יום ) , הייתי עובדת ללא הפסקה ( אני לא מקבלת עזרה כספית מאף אחד , אני חייה עם אמא שלי , ואני לא בקשר עם אבא שלי או כל קרובי משפחה אחרים בארץ ) , לא היינו מתראים , או מתקשרים ...
לפני כמספר שבועות , חזרתי הביתה מהעבודה בשישי בלילה , פשוט מלאה באמוציות ורגשות שהייתי חייבת לפרוק כי עבר עליי יום נוראי , ובמקרה , ידיד טוב שלי מהתיכון חזר מהבסיס ונפגשנו ...
הכל התגלגל די מהר ומוזר , וכבר אפשר לנחש שמה שקרה ... זה ששכבתי איתו ... הוא גרם לי להרגיש תשוקה , משיכה ורצון פשוט להוריד משנינו את כל הבגדים כדי שנוכל לשכב כמה שיותר מהר ...
אני מרגישה עם עצמי כל כך רע , שננתי לעצמי להיסחף ברגע , להישבר ולא עמדתי בפיתוי ... הידיד שלי , הוא בן אדם שאני מכירה מכיתה ט , האחים שלנו חברים , ובכל סיטואציה בעייתית שהייתה לי עם בן הזוג שלי , הוא ניסה לעזור ולתמוך ולגשר ...
האם אני בן אדם רע ושפל שבגדתי בבן הזוג שלי ? מה לא בסדר איתי שאני לא נמשכת אליו יותר ? זה כאילו שהתרגלתי לא לראות אותו , לא משנה לי כבר אם הוא יוצא או לא , אני גם ככה עובדת כל הזמן כי אני חייבת כסף כדי לבנות את עצמי ...
אשמח לעצה שלכם ודעה כנה על המצב ...
המון תודה ...
אלינה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"