יצאתי מהארון לפני שנתיים וזה גרם לניתוק ביני לבין אמא שלי, איך לחדש את הקשר?

סוש בת 24 | כתבה את השאלה ב-30/05/18 בשעה 21:58

אמא שלי ואני בקשר לא טוב כל כך כבר בערך שנתיים. יצאתי מהארון ואמרתי לה שאני יוצאת עם מישהי והיא לקחה את זה ממש קשה. לא ידעתי שהיא תיקח את זה קשה כל כך כי תמיד ראיתי אותה בתור מישהי שמבינה ומקבלת. כל כך נעלבתי ממנה שפשוט אני לא רוצה שלחברה שלי יהיה שום קשר עם המשפחה שלי. חוץ מאמא שלי ואחי אף אחד מהמשפחה שלי לא יודע עליה. אנחנו כבר שנתיים ביחד ואמא שלי פגשה אותה רק פעם אחת. אני מרגישה שבחיים היא לא תוכל לבוא אליי הביתה ולהכיר את המשפחה. אני שונאת להרגיש שאני צריכה להתחבא. מאז שכל זה התחיל, הקשר שלי עם אמא שלי התדרדר ואנחנו בקושי מדברות. כשאנחנו כן מדברות זה מרגיש מוזר ורע לי. אני חושבת שהיא רוצה לחדש את הקשר אבל קשה לי כי אני כבר לא רואה אותה באותה צורה כמו פעם, אני רואה אותה בתור בן אדם מגעיל וכל דבר שהיא עושה/אומרת מעצבן אותי ואני מתעצבנת ממנה הרבה והיא רואה את זה... אני פשוט לא שולטת בזה. אני מרגישה ממש רע ולא יודעת איך להתגבר על זה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"