מה השלכות יציאה מהצבא על 21 נפשי רגע לפני וועדה רפואית?

ד בן 19 | כתב את השאלה ב-25/06/18 בשעה 18:18

שלום כיום אני בן 19 והשתחררתי וצהל רוצה לשחרר אותי מהצבא בגין פרופיל 21 על קשיי הסתגלות יש לציין כי אני אדם נורמטיבי לחלוטין שהתמודד עם מסגרות קשות ואין ברצוני לפרט זאת כאן . אך נעשה לי עוול בצבא והמקום שעליו גויסתי כלל לא התאים לי כשאר דיברתי על הקשיים שלי ועל הרצון לעבור הופנתי לקבן

במהלך כל הפגישות עם הקבן הוא אמר שהוא לא רואה סיבה להעביר או לשחרר אותי מהצבא אך בגלל שהוא חושב שתרופות יכולות לעזור לי הופנתי לפסכיאטר.
כאשר הגעתי לפסכיאטר הוא בזמן של 5 דק אמר לי לצאת וכי הוא ירשום לי המלצה ל21 יש להגיד כי הייתי מיואש ומבולבל ואמרתי לו שזה בסדר מבחינתי אך כרגע אני חושש כי דבר זה יפגע בסכוי להתקבל לעבודות ולימודים בהמשך החיים.

אציין כי אני מעוניין ללמוד רפואה וגם ציוני מספיקים לכך אני חושש מהסטיגמה שתדבק אלי ולא בצדק(ברפואה מבקשים וויתור על סודיות רפואית). מה לעשות האם נתקלתם במקרים של אנשים בוגרים שיצאו על 21 נפשי ומה מצבם כרגע?האם עדיך להמשיך הלאה עם הפרופיל הזה או לבקש להישאר ככל הנראה בתפקיד גוב כלשהוא.

השלכות על החיים לאחר פרופיל 21

אתקבל לרפואה ולאף לא יהיה אכפת משחרורי על קשיי הסתגלות.

יקחו אותי לרפואה אך תמיד יעדיפו מישהו עם שירות צבאי.

תמיד יעדיפו שירות צבאי אך עדיין עדיך לי לצאת ואצליחללמודרפוא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"