יש לי פרופיל 64 , עברתי טעונה לפני 4 שנים. יש לי פלטינה עם 8 ברגים בכתף ביד שמאל , ואלרגיות למזון אני עם מזרק אדרנלין קבוע.
אני כל הזמן בוכה ולא טוב לי במקום הזה , למרות שאני ביומיות
אננ בת 20 , התגיסתי מאוחר כי נשארצי כיתה ואז התחלתי עתודה ופרשתי מהר וגיוס נדחה .
בטירונות וקורס שהיה יחד , הלכתי לקבן 3 פעמים .
לא יצא כלום .
אחרי זה הגעתי לסדיר . חודש חודשיים , ובקשתי קבן כי המצב שלי הדרדר , ניסיתי להסתדר ושום דבר לא עזר לי.
קסעו לי תור לקבן. זה היה כבר קבן אחר.
הגעתי לקבן והוא עשה לי פגישה אחרי שבןעיים עוד פגישה. בסהכל 2 פגישות .
עד עכשיו. בפגישה ה 2 האחרונה הוא דיבר עם אמא שלי בפלאפון , והיא אמרה לו שהתרחקתי מאז הצבא , שאני לא בקשר , שבתיכון שלחו אותי לפסיכולוג בבית הספר בכיתה ט נראה לי זה היה .
שאני בלי חברים , ולא יצאתי לטיולים שנתיים .
הקבן התרשם ממני , ואמר שהוא ישלח אותי לפסיכיאטר צבאי , אמרתי לו שאני לא רוצה יותר להיות פה והוא אמר שרק פסיכיאטר מחליט . והקבן הביא לי את המספר שלו ואמר אני ישמור את שלך , ויצרו איתך קשר כשיקבע תור לפסיכיאטר .
עכשיו התקשרו עלי קבעו לי טור רק לחודש הבא ,3 שבועות לחכות .מה הסיכויים לצאת ? חא באתי שישפטו אותי. רע לי מאוד . מה יהייה איתי מה לעשות ? והאם כדיי להתקשר לקבן ולדבר איתו ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025