הקבן קבע לי תור לפסיכיאטר צבאי עוד 3 שבועות, מה הסיכויים לצאת?

אלושקי בת 20 | כתבה את השאלה ב-18/07/18 בשעה 15:45

היי . אז ככה . התגסתי מאוחר 20 (נשארתי כיתה , ואז התחלתי יג ופרשתי ונדחה הגיוס)
פרופיל 64 , תאונה בגיל 16 , ומיזה פלטינה עם 8 ברגים בכתף ביד שמאל . ואלרגיות ל - מגון פירות וירקות , תפוח,אפרסק ,אבוקדו , גזר ,שומר , ועוד .. גם אגוזי לוז ופקאן , אבק חתולים וכלבים, דשא .
עם מזרק אפיפן קבוע . לא מתה מיזה אבל יש פריחה וגירודים ונפיחות והתתשויות ברמה. גבוהה, באזרחות היתי בחיסונים קבוע בקפלן .
התגיסתי .למרות שלא רציתי להתגיס , אבל פחדתי , גם אמא שלי פחדנית. בטירונות וקורס היתי עצל קבן 3 פעם ,לא יצא כלום. הוא היה רע וצחק לי , הגעתי לסדיר נסייתי להסתדר , נתתי צאנס . יומיות שעתיים נסיע מהבית . גובניקית , וסמו אותי פקידה אין עבודה
אחרי חודשיים חודש וחצי המצב שלי התחיל להדרדר , בהתחלה ניסיתי לא להראות את הכושי ולהתמודד עם זה , בסוף מצאתי את עצמי בוכה בבית , ואז כבר בצבא כל יום , נהיה לי ממש רע המסגרת , התרחקתי מהכל. למרות האנשים ומפקדים טובים. בקשתי קבן , נפגשתי עם קבן פעמיים קבן אחר בסדיר , בהפרש של שבועיים . בפגישה ה 2 , הוא דיבר עם אמא בפלאפון והיא סיפרה לו שאני ניתקתי קשר מאז שאני בצבא והתרחקתי איתם ושבבצפר שלחו אותי לפסיכולוג ,בכיתה ט או ח , ושאני ילדה בלי חברים מאז ומתמיד , ושלא יצאתי לטיולים שנתיים ואחרי זה הוא אמר לי למה שקרתי כשהוא שאל אותי אם היתי עצל פסיכולוג פעם אמרתי שלא , והוא שאל למה ,אמרתי לו שהתבישתי בזה ויצחקו עלי . בכיתי , בסוף הפגישה הוא אמר שהוא שולח אותי לפגישה עם פסיכיאטר צבאי והביא לי את המס' שלו ואמר שידכנו אותי לגבי הפסיכיאטר מתי , ומר את המספר שלי . התקשרו עלי וקבעו לי תור רק עוד 3 שבועות . ועד אז בלי פגישה עם קבן ..
באמת שרע לי , קשה לי מאוד , לא באתי שטשפטו אותי . חייבת עזרה , איך אוכל לצאת מהצבא ? מה התהליך , ומה הסיכויים לצאת במצב שלי ? משהו אמר לי ,שעובדים עלי הצבא ,ואחרי הפגישה בגלל שאני עדיין מגיע לבסיס שבמרחק של שעתיים רק יעבירו אותי בסיס , למרות שהקבן אמר שהוא מבין שקשה לי במסגרת ובגלל זה שלח אותי לפסיכיאטר צבאי. האם זה אמיתי ? או שכל אחד והסיפור שלו. מה הסיכויים שלי לצאת מהצבא ? מה לעשות? המפקד לי הביא לו חות דעת שהיתי בסדר ובזמן האחרון הדרדרתי ובוכה בלי סיבה כל היום וזה . אני גרה עצל ארוס שלי אבל לפי ת.ז עצל אמא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"