מנסים להיכנס להריון אבל ספירת הזרע נמוכה שלי נמוכה ויש לי וריקוצלה, לנתח?

good vibes בן 32 | כתב את השאלה ב-13/09/18 בשעה 21:12

שלום לכולם
אני ואישתי מנסים להביא ילדים לעולם מזה שנה וחצי + אך ללא הצלחה . לאחר בדיקת זרע נמצא ריכוז נמוך מאוד פניתי לאורולוג ולאחר אולטרה סאונד נמצא גם וריקוצלה ביינונית האורולוג המליץ על ניתוח (אני די נגד). הומלץ לנו גם על IVF (הפריה חוץ גופית) על ידי רופא הנשים.
כמה שאלות:
האם מישהו עבר את הניתוח בהליך צינטורי או מיקרו-כירורגי ויכול להעיד על שיפור משמעותי בזרע ?
האם מישהו שעבר את הניתוח הצליח להיכניס את את אישתו להריון ללא עזרה חיצונית (הזרעה , הפריה)?
מה הסיבוכים האפשריים בניתוח בהליך צינטורי/מיקרו-כירורגי?
האם יש חלופות לניתוח / הליך פולשני ואם נמצאו בהם אחוזי הצלחה כלשהם?
בתודה
גבר מודאג

עדכון מgood vibes, שואל השאלה 2018-09-13 23:20:03

הזרעה לא על הפרק כי סיכויי ההצלחה נמוכים מאוד
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"