אז ככה, הסיפור שלי די מורכב
רק לפני, אספר קצת על עצמי כדי שתבינו את הבעיה שלי טוב יותר.
אני בת 21, נולדתי בבית חרדי ואחרי תקופה די חרא בחיים שלי החלטתי לשחרר קצת, כיום אני חיה בלי הגדרות ושומרת על חלקים מסוימים בדת שעושים לי טוב, מה שלא עושה לי טוב אני לא מאמינה בו ולכן לא עושה. (לא שומרת) מה שכן חרדיה/דתיה, אני לא! תקראו לזה איך שבאלכם לא ממש אכפת לי.
זה בגדול אבל רק ההתחלה כמו שאמרתי. הבעיה האמיתית מתחילה עכשיו.
מעגל החברות/ידידות/ידידים שלי, מאוד מצומצם. וזה גם הגיוני. ניתקתי כל קשר מהחברות של פעם.(כי הן דתיות ממש אבל) ונשארתי לבד.
לא בוכה! אבל גם לא יודעת מה לעשות! (אולי זה לא רלוונטי ככ אבל רק אומר שאני נראית ממש טוב ואופי זורם וכייפי כך שלא ממש קשה לי להתחבר לאנשים ולהם אלי) אבל לעזאזל עם זה! לא יודעת איך מתחילים. זה כאילו מוזר ללכת לבנות ולומר להן, היי! באלך להיות חברה שלי? וגם ידיד, כל גבר שאני מכירה ואומרת לו מראש!! שאני רוצה כרגע רק ידידות (לצאת לדבר לבלות יחד וכו)! מחפש רק להכנס איתי למערכת זוגית ומנסה להשכיב אותי! ואני אחת שחולת בילויים(קורעת תתחת כל השבוע ורק מחכה לסופש) ברים/פאבים, מסעדות סרטים אפילו ספורטטטטט.
מה בסהכ ביקשתי??? זה מוגזם? רק פאקינג רוצה ידידה/ידיד/חברה/חברות/ידידות.
אולי זה לא המקום. אבל לפחות אדע שניסיתי
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות