להמשיך ללמוד בקושי? או פשוט לקחת פרק זמן ולחפש זוגיות בצורה רצינית?

Helpme בן 23 | כתב את השאלה ב-09/06/19 בשעה 18:35

אז ככה
אני בא ממשפה לא מאוד אמידה, ואני יודע שעוד כמה שנים בודדות, לא תהיה לי עזרה מההורים

החלטתי ללמוד מקצוע ריאלי כדי להתפתח ברמה אישית, וגם כדי לבסס את עצמי מבחינה כלכלית בעתיד

עשיתי מכינה להנדסה
ולא הלך
ניסיתי מכינה שניה
וגם - לא כל כך הולך

אני מרגיש שזה אולי בגלל חוסר בזוגיות שמקשה עלי ללמוד. אני אדם סקרן שאוהב ללמוד...

באמת שיש לי רצון מאוד גדול ללמוד, אבל אני מרגיש שהחוסר בזוגיות/קרבה/אהבה/מין משפיע בצורה קריטית על היכולת שלי ללמוד ובכלל על המוטיבציה שלי לתרגל ולהתמסר לכך באופן טוטאלי.

מקווה שאני לא תולה באהבה תקוות גדולות מידי... ועדיין אני מרגיש חצוי ... באילו הדברים עוברים לידי ואין ביכולתי להיות מרוכז בהם כמו שאני יודע שאני מסוגל וגם צריך.

*כן, עשיתי אבחון - ויש לי את כל הדרוש כדי לצלוח את הלימודים מבחינת נתונים.

*לא, מעולם לא הייתי בזוגיות - וזה גם משהו שמפריע - לתפיסתי אני צריך כבר להיות בזוגיות רצינית ואולי לתחתן.

עושה מאמצים באתרי הכרויות ולא הולך ככ

לא מוכן לוותר על לימודי המקצוע - רוצה להצליח ולהתפתח מבחינה אישית ומקצועית - אבל כרגע, לא יודע מה לעשות .

אחרי שקצו כל הקיצים
ולא מצאתי מישהו לדבר איתו על העניין הזה ...
אני פונה אליכם, בתקווה לקבל עצה, אפילו מבן אדם אחד שיבין ... כי באמת שהתקופה האחרונה לא פשוטה עבורי.

תודה

האם להמשיך ללמוד בקושי ? או פשוט לקחת פרק זמן ולחפש זוגיות בצורה רצינית ?

ללכת ללמוד - כיגם אם לא קל - אתה מסוגל ! תמצא זוגיות תוך כדי

למצוא זוגיות קודם כל. אתה חייב את זה לעצמך

חבוב, התחלת ללמוד מוקדם מידי. לך תעשה חיים