האמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל, אז פשוט אזרום עם זה.
אני מרגיש במצב רוח רע כבר כמה חודשים, מבלי שום סיבה שאני מצליח לחשוב עליה, אני יכול להרגיש מין לחץ מחזה, לא באלי לעשות שום דבר ואין לי אמפתיה כלפי כלום.
זה קצת מצחיק אותי כי החיים שלי די מלאים, אני עובד כרגע, יש לי תחביבים, חברים, ומדי פעם אפילו יוצא אם יש משהו שמעניין אותי.
לא קרה שום דבר שגרם לזה, אך זה גם לא פעם ראשונה שזה קורה לי, אני לפעמים חוטף דאונים מטורפים לכמה ימים ברצף, וזה קורה בדרך כלל שאני חורג משגרת היום שלי ללא רצוני.
אני מפחד לשאול אנשים בגלוי כי אני לא אוהב להחשף בדברים כאלו בפני הסביבה, אז רציתי לשאול אותכם האם זה דבר נורמלי שנכנסים למצב רוח נוראי בלי שום סיבה אפשרית? בלי שום דבר שגרם לזה?
אני מרגיש שהחיים שלי ריקים מתוכן בזמן שהם בדיוק ההפך, חשבתי על מה חסר לי, זוגיות, אהבה וכל מיני דברים כאלה, וזה גם לא זה לדעתי, חוץ מהעובדה שזה לא אפשרי כרגע אבל לא אכנס לזה.
בימים מסויימים אני מסוגל לשכב במיטה מהרגע שקמתי עד לרגע שאני הולך לישון, ויכולים לעבור שלושה ימים ואני ארגיש שבא לי לטרוף את העולם.
אני מציין שזה פעם ראשונה שאני משתף בזה אנשים, גם אם זה באנונימיות, כל עזרה שתגיע אעריך המון.
המון תודה למי שקרא ויותר למי שיענה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות