אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

צווחתי על בעלי שעות כי חשבתי שנבגדתי ובסוף מצאתי את העגילים, איך לומר?

ח בן 32 | כתב את השאלה ב-26/10/19 בשעה 20:46

שלום קרה לי דבר מעט טיפשי שאני לא יודעת איך לצאת ממנו לפני כמה ימים הגיע אלינו ארון חדש לחדר שינה ולכן הוצאתי את כל הבגדים כדי לעשות סדר בדרך ומצאתי בארון העליון שאני בדרך כלל לא מסדרת שם כי איני מגיעה זה מדף הכי גבוה המון מכנסיים ישנים של בעלי שכבר לא לובש .ובאחד המכנסיים מצאתי זוג של עגילים מכסף עם אבן כחולה חשוב להגיד שאיני אוהבת תכשיטי כסף ואני הולכת רק עם תכשיטים מזהב ואת רוב התכשיטים שלי אני מכירה וזוכרת .וגם מעולם לא קונה כסף וגם בעלי יודע לא לקנות כסף. כשאני ראיתי את זה ישר קיבלתי חושך בעיניים והבנתי שהעגילים האלה שייכים למישהי וכשאני באתי להוכיח את בעלי יחד עם העגילים הוא שיחק אותה כאילו לא מבין מה אני רוצה ממנו שאלתי אותו של מי זה הוא ענה שמאיפה הוא יודע ואני צווחתי עליו כמה שעות טובות וגם עשיתי בלגן בבית וגירשתי אותו .בלילה שכבתי במיטה וחשבתי על עגילים שמצאתי שהאישה הזו הולכת עם צבע כסף ופתאום נזכרתי שלפני כמה שנים אחותי קנתה לי מתנה ליום הולדת זוג עגילים ושרשרת עם אבן כחולה ולא אהבתי את המתנה הזו מהר מאוד הלכתי לנסות לחפש את השרשרת כדי לראות אם תואם לעגילים ולא מצאתי אותה .
אז עדיין לא אמרתי לו שום דבר לאחר מכן הפכתי את הבית ומצאתי את קופסה השרשרת הייתה שם עם אבן כחולה ומקום לעגילים ריקים מסתבר שזה היה שייך לסט הזה יכול להיות שלפני כמה שנים אני יצאתי מהבית וניסיתי לשים אותם ואז הוא שמר את זה אצלו .לא זכרתי כי זה משהו שנלבש אולי פעם או פעמיים .
עכשיו מרגישה מטומטמת וטיפשה איך אחרי כל מה שעשיתי אבוא ויאמר לו שהעגילים האלה הם בכלל שלי? אולי כדאי שלא לספר?