זוגיות זוגיות
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

משום מקום נלדקתי על המפקד שלי לשעבר. האם לעשות משהו בנידון?

אנדרסון בן 25 | כתב את השאלה ב-01/11/19 בשעה 15:35

מעולם לא הייתי בזוגיות. יש לי עבר די דרמטי מלא בהרבה דרמה, דכאונות וחרדות. דברים שמנעו ממני להיות אדם "נורמטיבי" ובגלל זה מעולם לא הייתי בזוגיות. ואיני מתבייש בכך כי אני יודע שלא הייתי כשיר מנטלית להיות בזוגיות. רק לאחרונה החיים שלי התחילו להיות במסלול מסויים ואני לאט לאט נפתח יותר ויותר והופך לאדם הרבה יותר זורם, חברותי ומאושר ואני מרגיש שאולי אני כן כשיר לזוגיות.

בזמן הצבא היה לי מפקד מדהים. איש מתחשב, קשוב, מכיל וטוב לב. המפקד שלי, נכנה אותו "מארק" (שם בדוי) הוא כנראה בין האנשים המדהימים ביותר שיצא לי לפגוש. הוא חכם מאוד, מנגן, שר, מצחיק, בשלן טוב והוא בחור מאוד חתיך. אני ממש אהבתי אותו כמפקד שלי והייתי שמח שזכיתי לשרת תחתיו. באותה התקופה של הצבא הייתי דלוק על חייל אחר ששירת איתי במשרד שהוא למעשה היה החבר הכי טוב שלי. אבל התגברתי על ההדלקות.

עברו שלוש שנים מאז השחרור שלי ושמרתי על קשר עם החברים מהצבא ועם "מארק" בין היתר. בזמן האחרון הוא מעלה הרבה פוסטים לפייסבוק בעיקר תמונות שהוא מצלם בטיולים שלו ברחבי העולם. ובכולם יש לו את החיוך המקסים שלו. כמובן שהוא גם כותב המון פוסטים חכמים בפייסבוק על מה שקורה בארץ ובעולם. וגם תמונות של הכלבים שלו והכלבים בעמותות שהוא מתנדב בהם. בכל פעם שאני חושב עליו אני מתחיל לדמיין שאני והוא יחד בזוגיות. והפנטזיות האלה עושות אותי מאוד שמח כי תכלס, "מארק" באמת יכול להיות בן זוג מדהים.

האם אני התאהבתי בו? אם כן זה מוזר כי עבר זמן רב מאז השחרור שלי. אני יודע בוודעות שלא הייתי מאוהב בו בזמן השירות שלי. אז איך פתאום אחרי שנתיים וחצי התאהבתי בו ככה משום מקום?
האם כדאי לי לעשות עם זה משהו או פשוט לתת לזה לחלוף? אני יודע שהוא הומו ואני יודע שהוא לא בזוגיות. אז האם שווה לקחת צ'אנס או פשוט לוותר?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות