זוגיות זוגיות
 
שאלה 276644
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

במצב חסר תקדים, בקשר עם נשואה ולא מצליח לחתוך מה עושים?

שלומי בן 33 | כתב את השאלה ב-29/12/19 בשעה 09:26

היי לכולם

אז ככה, אני בן 33 עובד בחברה טובה בדרום ומשתכר טוב. יש אצלנו עובדת בת 28 שבמשך שנים הקשר בינינו היה רק שלום שלום,אבל בחודשים האחרונים הכל התהפך.

פתאום התחלנו לדבר יותר בוואטסאפ, לצחוק, לפלרטט, לעשות טיזינג ואני לא מאמין שאני בתור נשוי נמצא בקשר כזה עם אישה נשואה. למזלי הצלחתי לחמוק עד עכשיו מהרמיזות שלה להיות איתה לבד וכמובן לשכב אבל אני לא יודע עד מתי אחזיק מעמד.

כשאני חוזר לבית ואני רואה את אשתי והילדים שלי ששמחים שהגעתי לאחר יום עבודה אני קרוע מבפנים, ממש הרוס. אני כותב את הדברים האלה ומרגיש מחנק בגרון.

מצד אחד אני לוקח אחריות מלאה על המעשים שלי, אבל מצד שני האישה הזו יודעת פעם אחר פעם איך למשוך אותי שוב לקשר הזה. ממש כואב לי, לא יודע איך לצאת מזה.

בנוסף, היא קנתה לי כמה מתנות וגם אני קניתי לה. (לא יקרות, בסכום מצטבר של 100 שח) לא יודע פשוט קניתי, מרגיש שאני מאבד את השכל בקשר הזה.

תגידו שאני בעל רע ואבא רע אני מסכים אבל לא מצליח לצאת מזה. אני פשוט בא לספר מצב שלא סיפרתי לשום אדם בעולם. במשך חיי כל פעם שהייתי שומע על גבר שהתעסק עם אישה נשואה הייתי יורד עליו וטוען שהוא משוגע ואכזר והנה אני מוצא את עצמי במצב ההזוי הזה!

איך לחתוך ולהשתחרר כבר ???

עדכון משלומי, שואל השאלה 2019-12-29 12:22:59

לגבי מה שכתב המשתמש "אלעד_5473" : "ואני מכיר את הנטייה 'למתוח' את עצמך עד לקצה (פלירטוטים בוואצאפ, כל עוד זה לא סקס), זה לא נכון לעשות, גם לך זה לא עושה טוב, אתה מגורה מזה."
הפיסקה הזו כל כך נכונה ומדוייקת ואתה צודק באלף אחוז! זו הייתה הטעות שלי מההתחלה, רק רציתי לענות להודעה אחת, ועוד הודעה ועוד ועוד עד שמצאתי את עצמי בתוך בור נורא ואיום.
שמור עדכון
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות