חברים ואנשים חברים ואנשים
 
שאלה 276662
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

חבר ילדות מנתק קשר בזוגיות, איך למנוע?

נויה בת 26 | כתבה את השאלה ב-30/12/19 בשעה 15:16

היי שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר לאורך כמה שנים. סליחה אם זה יצא ארוך.
יש לי חבר טוב מאוד בערך מגיל 14, אנחנו מאוד קרובים אחד לשנייה כשהיינו בתיכון היינו חברים הכי טובים, הוא ממש היה אחד מה"חברות הכי טובות שלי", לפעמים הרגשתי אפילו יותר טוב מהבנות. גם בצבא ואחר כך בטיול לחו"ל שמרנו על קשר, ועברנו הרבה ביחד. אף פעם לא היינו יותר מזה, רק חברים ממש טובים ששם תמיד אחד בשביל השנייה.
בשנים האחרונות יש לו מנהג שקשור בבנות זוג. תמיד כשהוא פוגש מישהי וזה נהייה רציני והיא פוגשת את החברים שלו, אז ברגע שהן מגיעות אליי הן מטילות וטו על כך שהוא יישאר בקשר איתי. לפעמים הן אפילו לא מוכנות להיפגש איתי, רק זה שהן שומעות שיש לו ידידה הן משתגעות. חשוב לציין שיש לו עוד ידידות חוץ ממני. פחות קרובות, אבל עדיין נראה שתמיד אני הבעיה.
אני ניראת טוב מאוד, וזה אולי אחת הבעיות אבל מצד שני דיי תמיד יש לי חבר או שאני יוצאת עם מישהו, ז"א אני תמיד במערכת יחסים מה שלא עוזר להרגיע אותן. אני לא רוצה לחבל בסיכוי שלו לאושר אז אני כמובן הולכת הצידה ומנתקת קשר בעיקר בגלל העובדה שאני רואה שהוא זורם איתן. זה דיי פוגע לי בביטחון בחברות שלנו, למה הוא לא עומד על שלו ושם אותי כעובדה, אבל אני לא יכולה להילחם בשבילו.
תמיד גם כשהיחסים עולים על שרטון הוא יוצר איתי קשר, מתנחם בהקשבה שלי אליו, ואז הקשר נשאר עד לבחורה הבאה. עכשיו הבחור מושך ויש לו מלא בחורות ואפשרויות, וזה גם לא קורה עם כול אחת, יש בחורות שהוא אומר לי שהיא סתם ולא אכפת לו מה היא אומרת לו עליי. זה קורה בעיקר כשהקשר נהייה רציני והוא מעורב רגשית ולא יכול להגיד להן לא. מצד אחד אני מבינה את הפחד שלהן שחבר שלהן יסתובב ליד בחורה יפה, אבל מצד שני אנחנו חברים טובים כבר יותר מעשור, בחיים לא קרה כלום. למה להיות רעות, ולנתק קשר כזה משמעותי?
חברות שלי אומרות שגם הוא לא בסדר שכול פעם הוא נמתק קשר ואז חוזר, שלא משנה מה הסיבה לא עושים את זה לחברים טובים באמת.
אני דיי מבולבלת, מצד אחד מאוד חשובה לי החברות הזאת, ברמה שאני לא יודעת אם מישהו יוכל לתפוס את מקומו כחבר טוב, מצד שני אני פגועה כול פעם שזה קורה. כול פעם שיש לו מישהי אני שמחה בשבילו כי אני רוצה שהוא באמת יהיה מאושר. מצד שני אני לא יודעת איך זה יתקדם ואם עוד חודש אני אצטרך לנתק קשר. קשה לי גם להיות נתונה לחסדים של בחורה אחרת, שהיא תחליט אם נהייה בקשר או לא.
מה אתם אומרים שאני צריכה לעשות, לנתק קשר בעצמי? לחיות עם המצב?

מה לעשות

לנתק קשר עם החבר
 
13
לחיות עם המצב בשביל החברות שלנו
 
4
לנסות לדבר עם החברה הבאה ולנסות לשכנע
 
1
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות