זרק דברים שהאקס שלי נתן לי אבל שומר מהאקסית שלו, מה לעשות עם זה?

מישל בת 22 | כתבה את השאלה ב-21/01/20 בשעה 17:35

חבר שלי זרק את כל הדברים שהאקס שלי הביא לי
נשאר רק טבעת זהב ששמתי בצד ותיק שאמא שלו הביאה לי
הוא ידע מהדברים האלה ואמרתי לו על הטבעת שאמכור אותה
הוא זרק את הארנק ממנה ועטד כרית שהיה ושאלתי מה עוד יש לו אמר שכלום.
בסוף הסתבר שיש לו עוד מכנסס שאמא שלה הביאה לו ו
אתמול הוא לבש טרניג ושאלתי מאיפה זההאמר לי דלתא שאלתי תכלס זה מהאקסית שלך?אמר לי תאמת?אמא שלה הביאה לי
וידעצי איך שהוא שזה שקר
הוא עד עכשיו מכחיש אתזה ואומר שזה אמא שלה ואני אימרת לו תגיד את האמת הוא אמר אני לא זוכר האקסית לשי הביאה לי אתזה ביד אבל הלכתי ואמרתי לאמא שלה גם תודה
מה שעיצבן אותי שאת כל הדברים מהאקס הוא זורק לי ושואל אם בטוח אין ולו היה את הטרניג
באופן עקרוני זה עיצבן אותי ממש
אין לי כוח לזה .זה גורם לי לחוסר אמון אצלו ואז אני לא מאמינה לו לכלום
גם אני משקרת לו אבל בסוף מתוודה
מה לעשות