היי אני רוצה שנה הבאה כבר להתחיל ללמוד ואני ממש מתלבטת יש לי ממוצע בגרויות של 104/105 (תלוי באוניברסיטה) ופסיכומטרי נמוך יחסית, ומתמטיקה 3 יחידות כך שמקצועות המתמטיקה לא מתאימים לי.
אני אומנם יכולה להתקבל על סמך הבגרות שלי לחלק ממקצועות הרוח והחברה אבל גם רוצה ללמוד משהו פרקטי בסופו של דבר שאמצא בו עבודה אחר כך.
חשבתי על כמה כיוונים ואשמח לדעה שלכם:
1. דו חוגי עם גיאוגרפיה ופיתוח סביבתי ביחד עם עוד משהו (תקשורת, מדעי המדינה וכו').
2. ניהול מערכות בריאות.
3. לנסות ללכת בעקבות הלב וללמוד כלבנות טיפולית או משהו שמשלב עבודה עם בעלי חיים (מאמינה בזכויות בעלי חיים אז לא רכיבת סוסים או דברים בסגנון).
הבעיה העיקרית באופציה השלישית היא שבאינטרנט מצאתי רק קורסים ואני לא רוצה לוותר על השכלה אקדמאית ובכל זאת רוצה להיות גם עם עוד משהו ביד יש אולי איזה תוכנית שאני לא מכירה שמשלבת תואר ראשון עם תעודה או התמחות בטיפול עם בעלי חיים (כלבים) או משהו בסגנון?
אשמח גם לעוד עצות על דברים שלא חשבתי עליהם ועל איפה כדאי ללמוד.
אני רוצה לציין שמאוד חשוב לי להתחיל ללמוד שנה הבאה (אוקטובר 2020) כי מגיעה לי מלגה מהצבא ואם לא אתחיל עד שנה הבאה ללמוד אני מפסידה אותה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות