מגורים איתה בבית משפחתי. בעיה?

Demitri בן 32 | כתב את השאלה ב-29/01/20 בשעה 12:17

שלום לכולכם,
אני בן 32, עובד מסודר, אין לי דירה משלי אך ישנה דירה של הוריי שהיתפנתה.
ההורים שלי עברו לבית קרוב באיזור. אך הבית עדיין על שמם אך הם משאירים לי אותו לתקופה קצרה בשביל שאני ובת זוגתי (אנחנו כ9 חודשים ביחד) נוכל להיות בה בנתיים בישביל שנחסוך קצת ונוכל לצאת לשכור אם נירצה.
אני בעד והמשפחה שלי פתוחה, היא לא רוסיה כמוני (ממשפחה יותר שמרנית) וטוענת שבגלל שהמשפחה עדיין באיזור וזה עדיין הבית שלהם היא לא תרגיש חופשיה בו. למרות שהבית ריק ואין בו מיבקרים כמעט כל הזמן. היא אומרת שאם היינו נשואים זה היה אחרת ושבינתיים היא מעדיפה לשכור בחוץ ששנינו לבד ליגמרי בבית משלנו ואם ניתארס או ניתחתן אז לא תהיה לה בעיה.
מצד אחד אין לנו כל-כך אפשרי לצאת לשכור דירה עכשיו.
האם זה נורמלי שהיא תוותר על כך בגלל מעט חוסר נוחות לעומת הפלוסים של לחסוך?
האם זה נורמלי שגם בגילה (31) שביגלל המשפחה היותר שמרנית שלה היא עדיין תחליט לא לקדם את הקשר ולגור איתי באופן זמני ולחסוך את דמי שכירות?