איך אפשר להכיר מישהי רצינית?

גולני בן 21 | כתב את השאלה ב-08/02/20 בשעה 12:05

היי
קוראים לי מאור (שם בדוי). אני חייל קרבי
האמת שזה יותר גם לשפוך מה שעל הלב
אני בנאדם מאוד חברותי ואני בקלות מצליח להכיר אנשים.
יצא לי להכיר כל מיני בנות אבל אףאחת עדיין לא תפסה לי את העין והלב באמת.
יצאתי עם כמה בנות אבל אףאחת לא הייתה מספיק בוגרת (לפי דעתי כמובן) ובחורה עמוקה שבאמת אפשר לדבר איתה ולהרגיש שיש אישיות ליידי ולא עוד מישהי שדומה לכל אחת.
נפרדתי מהחברה שהייתה לי בעיקר בגלל שלא הייתה בוגרת, פשוט הרגשתי שאני יוצא עם ילדה והיא הייתה רק שנה מתחתיי!!
איפה כל הבחורות הרציניות הבוגרות ???? למה אין בחורות שקטנות ממני אבל עם אופי בוגר?!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"