ההורים שלי הרסו לי את החיים בכל המובנים. איך להתמודד?

לא משנה בת 21 | כתבה את השאלה ב-14/02/20 בשעה 15:58

אמא שלי מקללת אותי המון ולא סתם קללות ממש קללות נכון גדלתי וזה כבר לא משפיע עליי
המשפחה שלי גרמו לי לא לעשות צבא ולא שירות לאומי שיצא שהייתי שנה בבית אחרי התיכון ולא עשיתי כלום
ניצלו אותי לעשות עבודה שאמא שלי הייתה מקבלת כסף עליה ותמיד הם אומרים שלא עשיתי תעבודה הזאת ביכלל רק פה ושם וזה לא נכון כל יום הייתי הולכת ועוזרת
אחרי השנה הלכתי להיות קופאית בסופר ולא היה לי טוב שם אבל שרדתי שנה המנהלת לא הייתה קלה ביכלל
יש לי זוגיות כרגע כבר שנה כמובן שהוא לא יודע שאמא שלי מתנהגת ככה ומקללת ותמיד הוא אומר לי למה את לא מתנהגת יפה לאמא שלך ואין לי איך להגיד לו אתזה
כרגע אני מובטלת ואמא שלי לא מפסיקה להציק לי משעה 8 בבוקר היא מעירה אותי מתעללת בי נפשית אני לא מפסיקה לבכות נתתי למענם כל כך הרבה ולא מגיע להם אחי לפני גיוס היא לא מפריע לו וכל כך אוהבת אותן וזה לא רק הוא זה כולל את שאר האחים שלי
מתייחסים אליי כמו הברווזון המכוער
אמא שלי ממציאה לאבא שלי שקרים ועליי והוא מתעצבן הוא אומר לה תזרקי אותה מהבית אל תשאירי אותה
אני לא יודעת מה לעשות באמת זה פוגע בי אני כבר ילדה גדולה ועצמאית יכול להיות שזה מפריע עליי נפשית נורא קשה ואני לא מצליחה להתגבר עלזה
אני לא יודעת איך לצאת מזה אני לא יודעת איך לברוח מימנה אני חיה איתה ואין לי כסף ועבודה כרגע
היא מבלבלת אותי היא גורמת לי להיות בדיכאון
ואין עם מי לגבר בבית הזה אף אחד לא מקשיב לי כולם מאמינים לה
אני חייבת פיתרון דחוף אני לא מסוגלת כבר

תעזבי את הבית

תעבדי בכל דבר לא משנה מה העיקר לצאת מהבית

אל תשאירי חייבת תעני לה ועל תעשי כלום את לא פרייארית

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"