האם יש עוד סיכוי בכלל איתה?

אריק בן 32 | כתב את השאלה ב-24/02/20 בשעה 12:27

הכרתי מישהי בעבודה נהיינו קרובים מאוד היינו יושבים כמעט כל יום ביחד .
הרגשתי בהתחלה שהיא רוצה יותר אבל אני לא הייתי בעניין הייתה לי חברה באותה תקופה .
כעבור 3 חודשים בערך נפרדתי מחברה שלי וממש עוד היינו קרובים ונכנסתי חזק לקטע שלה אבל היא כבר לא הייתה בעניין.
הרגשתי שהיא מרוחקת והכל אבל עוד היינו מסתובבים ביחד ומבלים ביחד .
כל זה הוביל לזה שממש רציתי אותה למרות שידעתי שהיא כבר לא רוצה אותי .
יצאתי עם בנות אחרות גם סיפרתי לה על חלק מיציאות היא קצת קינאה אבל לא מעבר.
כשגיליתי שהיא יוצאת עם מישהו שהוא בעצם חבר שלה עשיתי את הטעות הגדולה ונפלתי עליה עם "שמעי אני מעוניין בך ליותר מידידות ולא מתאים לי להיות יותר ידי אם תירצי יותר דברי איתי".
מיותר לציין שפה זה גמר את הקשר לגמרי .
היא רק חזרה אליי עם אנחנו ידידים ותמיד נהיה ידידים מבחינתה והיא לא מבינה מאיפה זה בא .
לא דיברנו חודש וחצי היא גם לא איחלה לי מזל טוב ליומולדת ממש נתק.
בינתיים פיטרו אותי מהעבודה אני כבר לא רואה אותה בכלל.
ניסיתי לחדש איתה את הקשר בהתחלה היא עוד זרמה בהודעות כל שבוע פעם אחת אבל אחר כך כבר התחילה להתעלם ממני ואז חסמה אותי בוואטספ באינסטגרם אחרי שרמרה לי שיש לה חבר והורידה ממני עוקב בפייסבוק .
אמרה לי שהיא לא מעוניינת שנהיה ידידים זה קרה לפני 4 ימים .
אני יודע שרדפתי אחריה יותר מדי והעקתי עליה וגם גיליתי לה שאני מעוניין בה שלא עושים דבר כזה אבל אני בנאדם אימפולסיבי לפעמים אז עשיתי את הטעות.
אני לא אשקר ואגיד שאני רוצה רק ידידות איתה כי זה שקר אני רוצה אותה למרות שאני יוצא עם בנות אחרות היא לא יוצאת לי מהראש.
לא דיברתי איתה ולא אפנה אליה יותר אחרי מה שהיא אמרה ואני משער שזה גם מה שתייעצו פה .
אבל השאלה היא כזו האם אתם חושבים שיש סיכוי בעתיד שהיא תירצה או כאלה שעברו פה דבר כזה שאם מתנתקים ממישהי היא חוזרת בסוף לבד.
תכלס אני יודע שעשיתי טעויות והמון .
ואני יודע שאני צריך לעבור הלאה אני באמת מנסה אבל תמיד תישאר המחשבה של הזאת שחמקה.
האם קרה למישהו מצב כזה והוא יכול להאיר קצת אור על העניין?
תודה על העזרה

מה לעשות איתה?

להמשיך הלאה

לחכות שהיא פנה אליי

לשכוח ממנה