ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

אישה כלואה בגוף של גבר, אם מקורבים ידעו שאני אישה בגוף של גבר הכבוד שלי ילך לקבר

יקוב בת 23 | כתבה את השאלה ב-22/03/20 בשעה 21:33

גדלתי בבית פרימטיבי קיצוני עם אבא פסיכופט שתמיד חוזר בלילה לבית שיכור מקלל ומדבר שטויות!!
ומכה את אמא שלי ואני בוכה
כשהייתי לבד בבית הייתי נוהג ללבוש חצאיות גרביונים עקבים.. ומסתכל במראה ומסתובב בבית ורוכב על כריות .. ואחרי ולא מבין למה עושה את זה מתחרט ומאוכזב מעצמי.. מרגיש רגיש וחלש כמו אישה!
לא יודע אבל תמיד היה משהו שדוחף ומושך אותי לעשות שטויות, היו לי רגליים סקסיות למדתי בפנימיה סגורה בצפון ותמיד בנים הציקו לי קיללו והיכו אותי,
ולא הבנתי למה מתנהגים אליי כך מה עשיתי ובוכה בלילות, המקום הקשה הזה הרגיש כמו כלא
הכרתי חבר שהיה בחדר שלי, לילה אחד ישנתי עם בוקסר מתחת לסדין.. ופתאום קרץ לי ואמר לי בוא תישן איתי..
ומאד רציתי לקבל קצת חום ולא ידעתי אם הוא בודק אותי לקחתי סיכון כי הייתי זקוק לזה קמתי נכנסתי איתו וזרם איתי חיבק אותי
נישק אותי בכל הגוף ומאד נהנתי היינו מביאים אחד לשני בי.. והתמכרתי
היינו מתקלחים ביחד ומסבנים אחד את השני.
כל היום בשיעור לא מרוכז ומחכה לסוף היום כדי שאוכל לשכב ולהתנשק איתו שוב (הציונים שלי היו גרועים ולא היה אכפת לי, איימו שיזרקו אותי מהפנימיה)
ואיך שהיינו נכנסים לחדר הוא היה מרים אותי עליו ולוקח אותי למיטה מפשיט אותי מחרמן ומנשק אין דברים כאלו הייתי מאושר,
ביום היו מציקים לי אבל בלילה מקבל חום שסוגר את היום בחיוך..
אני אישה דו מינית בגוף של גבר אבל המגע של הגבר משפיע עלי יותר מאשר אישה.. ויש לי זרמים מטורפים בגוף ועומד לי כמו טיל לפני שיגור אבל לעולם לא עשינו סקס
איך אני אמור לחיות.. אם מקורבים ידעו שאני אישה בגוף של גבר הכבוד שלי ילך לקבר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"