ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 284467

הזמן

דווח

נהל

למה אני נתקעת תמיד על נשים מתוסבכות שלא רוצות להתחייב?

דינה בת 26 | כתבה את השאלה ב-31/03/20 בשעה 16:52

היי כולם, אני בת 26 והאמת רק השנה יצא לי לצאת מהארון. כן, אין לי מי יודע מה ניסיון אבל תכלס בכל פעם שאני נדלקת על בחורה עושה רושם שהיא גם עליי, יש התרגשות וניצוץ וכיף *עד* שמתחילים לדבר על הרגשות.
אולי אני ממהרת אני לא יודעת אני יכולה להיות אינטנסיבית אבל אני אף פעם לא דחפתי מישהי אל תוך מערכת יחסים בכוח(בתקווה רבה לפחות שזה לא משהו שאני עושה בתת מודע) אבל...בכל פעם יוצא מצב שהיא לא מוכנה להתחייב ואני איפה שהוא מוצאת את עצמי מנסה להוכיח לה שהיא יכולה להרגיש בטוחה והכל. בסופו של דבר אני פשוט מבזבזת את הזמן שלי למרות שבפעם האחרונה ירדתי מהעניין של להוכיח את עצמי די מהר.
במקום להתלהב והכל אני מוצאת את עצמי מרגישה אשמה וחרא כי היא מרגישה לחץ מהעובדה שיש לי רגש כלפיה ולה כלפיי ושהיא לא יכולה כביכול לתת לי את מה שאני צריכה. אני החלטתי שאני רוצה לנתק את הקשר וניתקתי מכל אחת מהבחורות הללו את הקשר כי הרגשתי שדי נמאס.
העניין הוא שאני רואה תבנית שחוזרת על עצמה ופשוט מחרפנת אותי :
- הקשר מתפתח די מהר נקשרות מהר וכל זה
- אני מגלה שיש לה היסטוריה של הטרדות בעבר
- היא לאט לאט נהפכת לקרה יותר ואז אני אוכלת את עצמי כי אני לא מבינה מה אני יכולה לעשות לעזור.
-לאחר מכן מגלה דברים כמו פגיעה עצמית וכדומה
-אני נחבטת בהאם להישאר או לא בעוד אני מרגישה חרבנה מהמצב שפשוט הרגיש לי דה ז'וו מטורף.
- אני מנסה לדבר ולשכנע ולעודד
-היא נשארת בשלה
- אני מנתקת את הקשר כי קשה לי עם המצב .

אני לא מבינה איך אני נופלת על אנשים במצב הזה.
בעיקר בהתחלה הכל אופטימי ונחמד (מה שטוב אני מגלה דברים די מהר ) .
איך אני עוצרת את עצמי מלנסות שוב ושוב להוכיח את עצמי ופשוט לשחרר מהר?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"