מרגישה ממש מתוסכלת עם החיים שלי

בדוי בת 21 | כתבה את השאלה ב-04/04/20 בשעה 20:20

היי תאמת שבדרכ לא יוצא לי ממש לשתף בפוסטים אבל הרגשתי שאני חייבת קצת להוציא החוצה.
אני חיילת משוחררת ומאז שהשתחררתי מרגישה שלא ממש מצליח לי בדברים שאני רוצה, רציתי לעבור טסט ופתאום יש את הקורונה ואי אפשר לעשות טסטים, רציתי שיהיה לי עבודה ופיטרו אותי בשתי עבודות כבר. תמיד רציתי להצליח במשהו ובחיים זה לא הצליח לי, אפילו בלימודים אני לא הייתי ממש טובה, אני בחיים לא הצלחתי להרגיש סיפוק עם עצמי שאני מצליחה, תמיד יוצא מצב שגם שאני רוצה משהו אז קשה לי להשיג אותו, כמו בעבודות שאני עושה הרבה טעויות וזה ממש לא בכוונה ומפטרים אותי כי קשה לי על ההתחלה להבין את העבודה..
מה אני יכולה לעשות כבר? אני חושב ללכת לפסיכולוג אולי זה יעזור לי אבל לא ממש יש לי את הכסף, להורים גם כי כרגע הם מובטלים. מרגישה ממש מתוסכלת עם עצמי

מה אני יעשה עם המצב?

אנסה עדיין ללכת לראיונות עבודה ומה שיהיה יהיה

אנסה ללכת לפסיכולוג להעלות את הביטחון

אלמד מיקצוע

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"