יש סיכוי להריון? אני מתחרפנת

מיטל בת 16 | כתבה את השאלה ב-09/04/20 בשעה 12:29

עד כמה הגלולה יעילה?
היי אני בת 16 שכבתי עם מישהו ב 5.3 בלי קונדום הוא גמר בפנים (פעם או פעמיים אני לא בטוחה) והייתי למטה במשך כמעט חצי שעה לא חשבתי על הריון בכלל אחרי זה עד שהוא התקשר אליי כמה ימים אחרי ושאל אם אני מרגישה בחילות או משהו כדי לבדוק שאני לא בהריון ואז התחלתי להילחץ אז קניתי גלולת חירום אלה (עד 5 ימים) אבל לקחתי אותה ביום ה4 בערב (9.3) אז אני לא יודעת כמה היא הייתה יעילה היה דימום יומיים שלושה בערך אבל החודש לא הרגשתי טוב והקאתי פעמיים השבוע היו לי כאבי ראש חזקים וכשעמדתי הרגשתי חולשה ופעם אחת הרגשתי שאני עומדת להתעלף וקרה לי פעמיים שניסיתי לראות טלוויזיה והראייה הייתה מטושטשת במשך חצי דקה בערך וגם כאבים חזקים בכף היד עשיתי בדיקת דם להריון ביום ראשון (5.4) והתוצאה הייתה שלילית (פחות מ 5) אבל היה לי כאבים בבטן התחתונה אתמול והיום וזרמים כאלה באמצע הבטן .
מה הסיכויים שאני בהריון למרות הבדיקה ? המחזור שלי היה אמור להגיע אתמול או השבוע.
אשמח לעזרה כי אני מתחרפנת

הריון

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"