היי לכולם,
לפני כחודשיים הכרתי בחור מדהים, נוצרה בנינו כימיה מדהימה ומקשרת והתחלנו לצאת אחד עם השני. הקשר התחיל בהתלהבות רצינית והתקדמנו ברמה מטורפת, מבלי לשים לב.
אני הומו, אנחנו זוג גברים, ויש בו הרבה דברים שחיפשתי בגבר שרציתי לצאת איתו.
כרגע אני השתחררתי מהצבא, אני בבית כבר כחודש ימים בלי כל תעסוקה
והעניין הוא שכרגע יש לי מועקה גדולה ואני לא יודע מה אפשר לעשות במצב הנוכחי.
אני פשוט מרגיש חנוק, ונורא קשה לי לתת מעצמי לקשר הזה, אבל יש בי רצון גדול שהקשר הזה יעבוד ויצליח.
נוצר מצב שהייתי אצלו הרבה בבית והוא לא בא אליי בכלל (וזה דבר שלא אפשרי בגלל שההורים שלי לא מוכנים שאביא גבר הביתה), ופשוט נוצרה לי תחושת מועקה שאני נמצא אצלו בבית, כאילו הכל סוגר עליי. שאנחנו בחוץ עושים סיבוב, מתאמנים ביחד, מכינים אוכל ביחד ולא יושבים מול הטלוויזיה ומשתעממים התחושת מועקה הזו עוברת לי. אבל בבקרים היא מכה בי חזק וקשה לי לתת לה מנוחה, ולאט לאט היא דועכת לקראת הערב, אם כי לא לגמרי.
אני מרגיש כרגע שהקרקע נשמטת לי מתחת לרגליים, שום דבר לא יציב אצלי, השחרור שהגיע שלא היה כלל כמו שדמיינתי שיהיה, הזוגיות החדשה.
חשוב לי לציין שזו זוגיות ראשונה שלי, לא הייתי בזוגיות לפני, והתחושה הזו מוכרת לי מבחורים קודמים שיצאתי איתם, רק שאיתם ברחתי ולא נשארתי, ואיתו אני רוצה מאוד להישאר כדי שנצליח להיות ביחד. אבל יחד עם זאת לא מצליח להתעלם מתחושת המועקה הזאת ולא מבין מאיפה היא נובעת.
אני מאוד אוהב אותו ורוצה שנצליח, אבל מצד שני מרגיש גם מאוד לחוץ וחנוק, ומכאן נובעת חוסר היכולת שלי לתת את עצמי למערכת היחסים.
אשמח לשמוע דעתם של אנשים ועצות להתמודד עם העניין.
תודה רבה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות