אני בת 17 ולפני חודשיים בערך הכרתי מישהו באינסטגרם והתחלנו לדבר. אחרי שבועיים קבע על ניפגש וזאת גם היתה הפעם הראשונה שדיברתי עם מישהו יותר משבוע ובאמת יצא מזה משהו. בקיצור נפגשנו וישר ממש התאכזבתי (אני לא אפרט ממש אבל הרגשתי שאני ממש לא נמשכת אליו, אפילו קצת סולדת ממנו ואחר כך ממש לא רציתי לראות אותו עוד הפעם) אבל זרמתי איתו אבל ישר אחר כך הבנתי שאני לא ממש רוצה יותר את הקשר איתו. כמה ימים אחר כך כבר הפסקנו לדבר ואני ממש ממש שלמה עם זה.
עכשיו עבר כבר יותר מחודש וחצי ואני לא מפסיקה לחשוב עליו. אני לא מתגעגעת אליו, אני לא רוצה להיפגש איתו שוב פעם, אני שמחה שאני כבר לא בקשר איתו וגם אני לא מתגעגעת ללהיות ב״קטע״ עם מישהו, אבל אני לא מפסיקה לחשוב עליו (לפעמים אפילו במחשבה של קצת סלידה והיגעלות) ואני לא יודעת למה.
עוד בעיה שנוצרה לי היא שמצד אחד אני ממש שמחה שהלכתי לדייט בפעם הראשונה אבל מצד שני אני מפחדת שככה כל בנאדם שאני אפגוש יהיה ככה. אני יודעת שזה ממש קיצוני אבל אני לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות