ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 288779

הזמן

דווח

נהל

לא בטוחה אם אני לסבית או לא. איך להבין?

עיעיכעב בת 15 | כתבה את השאלה ב-14/05/20 בשעה 19:34

אני יודעת שאתם לא יכולים להגיד לי מה אני רוצה אבל אני 4 שנים מרגישה ככה התנסתי עם בנים גם מינית יש לי אקסים ותמיד הייתי אדישה לנושא לא הבנתי נה חא בסדר בזה ניסיתי להכחיש את הנושא שאולי אני לסבית כי כולם אומרים שזה גיל ההתבגרות
אבל כל פעם שאני דלוקה על בנות או אוהבת אותם זה הרגשה מטורפת באמת שבחיים לא הרגשתי כאילו אני בהיי כזה וכל כך כיף לי אני יכולה לראות את עצמי עם בת זוג או מיני עם בת והכל
בכיתי מבנים הרבה אבל מהרמה האישית אני לא חושבת שאהבתי אותם אני פשוט כל מי שרצה אותי זרמתי עם זה אני באמת לא יודעת למה אני מבולבלת ברמות כבר סיפרתי לחברות שלי ולאחות שלי אבל תמיד יש לי ספקות בנושא ..
גם התגובות סביב זה פוגעות ברמות אני לא יודעת אפ אני יכולה לשאת בזה כמה שאנשים יכולים להיות מגעילים ויורדים עלי בזה

מה אני?

מבולבלת

לסבית

אחר..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"