אין מוצאים זוגיות טובה כמו מה שהיה לי מבין כל הזבל שיש בחוץ?

אייל בן 21 | כתב את השאלה ב-03/06/20 בשעה 20:47

שלום לכולם,
יותר בקטע לשתף ואולי לשמוע סיפורים(מקווה שעם סוף אופטימי) דומים, אז אתחיל:
לפני כ8 חודשיים אני והאקסית שלי נפרדנו, לאחר 3.5 שנים. כיום אני במקום אחר בחיים והחיים שלי התהפכו 180 מעלות. מברמן, שותה ומבלה. כמו כל בני גילי.
עד אז הייתי יותר בחור בייתי, וזוגי.
יש לי כלפייה רגש, אבל לא מעבר, לפעמים עולים זכרונות מתוקים ונעלמים מהר
לא הייתי עם אף בחורה מאז, מרגיש לי שלשכב עם מישהי סתמית רק יעשה לי רע.
המוח שלי(ואני יודע שהוא טועה) תופס את הנראות של האקסית שלי כאידיאל היופי. אני מרגיש שאם סתם אשכב עם מישהי אז יתחילו ההשוואות ואיתן ההשלכות על המצב רוח.
אני בחור גבוה נאה וחכם(זה אנונימי אז אני מפרגן לעצמי!) ואני מקבל המון מחמאות, אבל אני מתבאס מהדור הזה, דור הטינדר והאינסטגרם.
אני יודע שמי שתשפוט אותי לפי כמות העוקבים שלי, אני לא ארצה להיות איתה בכל מקרה כי היא שיטחית בעניי.
אבל אני מרגיש שכל ״הבנות השוות״ הן כאלה.
איך מוצאים משהו טוב ואמיתי כמו מה שהיה לי בכל ים הזבל הזה?
ומבאס אותי המחשבה שהרוב המוחלט של הקשרים כיום מתפתחים מתוך דייטים ולא מתוך חברות והיכרות עמוקה שאיתה באה ההחלטה לההיפך לזוג.
מבין שזה העולם, אבל סתם מתסכל.
יאללה פרקתי, תודה שקראתם.