הגשמת חלומות וקריירה או זוגיות?

פיבי בת 21 | כתבה את השאלה ב-03/06/20 בשעה 21:10

אני בזוגיות מוצלחת כבר 5 שנים, מאוד אוהבת את הבן זוג ואעשה בשבילו הכל, אנחנו מסתדרים ולא רבים רוב רוב הזמן ויש ביננו אהבה גדולה.
מגיל קטן תמיד כיוונתי ללימודי רפואה/מקצוע בתחום.
עד לא ממזמן הייתי בטוחה שאלך ללמוד סיעוד (אחות מוסמכת) אבל תמיד פחדתי ללכת ללמוד את המקצוע הזה ואחכ להתבאס שלא למדתי רפואה...
להתקבל בארץ זאת לא אופציה בשבילי והאופציה היחידה זה ללמוד בחו״ל, ללמוד בחו״ל זה אומר לוותר על הזוגיות.
אני בצומת דרכים ואני ממש מתלבטת במה לבחור.
מצד אחד אם אבחר בסיעוד ואני והבן זוג ניפרד יכול להיות שאצטער על כך כל חיי ואם אבחר ברפואה יכול להיות שלא אמצא עוד בן זוג כמוהו. כשאני רק חושבת על ללמוד רפואה אני מתמלאת בחרדה ודיכאון למרות שעמוק בתוכי זאת מרגישה לי הבחירה הנכונה.
אני מפחדת שאם ניפרד בגלל זה אני אכנס לדיכאון ולא אצליח להתגבר על זה. אני מפחדת לזרוק זוגיות של 5 שנים לפח:(

קרירה או זוגיות

קריירה

זוגיות