מתבגרים מתבגרים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מוטרדת מבחור מסוים, לא יודעת איך להפסיק את זה

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-23/05/14 בשעה 14:11

שלום לכולם...

אני אנסה לספר בקצרה, שהייתי כיתה ט' י' למדתי בתיכון מסוים, והיה שם בחור שגר לידי והתחברנו.הוא ראה מעבר לזה שאני מופנמת שקטה וחסרת ביטחון, ולא נתן לזה לגרום לו להתרחק ממני, הוא העריך אותי, הבין אותי, ומאוד התחבר אלי. היינו בקשר טוב.
הוא היה בוגר, חכם,
איכותי, עושה בגרויות, למרות שזה לא בית ספר מי יודע מה. הוא היה... גבר.
בשנה השנייה וגם האחרונה שלמדתי שם הוא השתנה, בקצב איטי
הפך להיות בחור שרב הרבה מכות, עישן המון, שתה המון, שיחק בבחורות, הפסיק לבוא לבית הספר, כל הזמן חיפש לריב, מין ערס כזה. פרש מהלימודים.. לקראת סוף שנה הוא היה כבר מפחיד.. כולם פחדו ממנו.. הוא עישן סמים כבדים.. ועזב את בית הספר ונעלם.
פה ושם יצא לנו לדבר בפייסבוק והמצב שלו היה קשה והוא ניסה לשכנע אותי שגם אני יגיע בסוף למצב שלו אם אני לא יקבל עזרה כי הייתי בתקופה די רעה אבל בערך מהשיחה הזאת לא דיברנו יותר. עברו ארבע שנים! אף אחד לא ידע איפה הוא ולא שמע ממנו! לא טלפון לא פייסבוק לא בבית ולא בשכונה הבחור נ ע ל ם! פה ושם הוא עלה לי לראש וממש רציתי לדעת מה איתו כי למען האמת די חיבבתי אותו. היה לנו קשר טוב.
לפני חודשיים הוא שלח לי הודעה לפייסבוק והתחלנו לדבר. הוא היה קר, מוזר, לא מובן,
רק רצה לראות אותי. נפגשתי איתו.. הוא היה שקט בצורה מוזרה אבל היה נראה ניחוח לחלוטין. הוא אמר שהוא היה במכון גמילה ושהוא יצא מהסמים. שיש לו עבודה מסודרת ועוד מעט הוא אפילו מתגייס. שיש לו דירה משל עצמו ורכב והוא ממש בסדר. ואז הוא ניסה לנשק אותי.... ואן לי מושג מה קרה.
לא התנשקתי שנה בערך, מאז האקס שלי, שבדיוק באותו שבוע היינו אמורים" לחזור" ואז הוא נעלם. רבתי עם ההורים והייתי בתקופה עוד יותר גרועה.אני עדיין.. פסיכולוג וכדורים.. ודבר גרר דבר וכנראה איפה שהו בתוכי רציתי נחמה..
ואמרתי לו שיזוז והוא לא זז. הוא ניסה שוב ושוב ושוב וכנראה הוא קלט שאני קצת חלשה, דבר כזה בחיים לא קרה לי. בחייייים. שזה לא זה לא. לא יודעת מה קרה לי. הוא לא שחרר. רציתי ללכת הוא לא נתן לי ובסוף זה קרה. לא חשבתי שזו טעות באותו רגע. הוא אמר שאני מיוחדת.. ששנים הוא לא הצליח להרגיש כלום לאף אחת חוץ ממני, שהוא תמיד חשב עלי. לא הרגשתי כלום כלפיו אבל משהו אמר לי להפסיק להיות קשה להשגה ולתת לו הזדמנות. אז למחרת יצאנו ביחד לשתות קפה... לא. הוא לא נורמלי. הוא לא שפוי. הוא אלים, כלפי כולם. הוא לא מדבר. הוא לא משתף הוא רק יושב ושותק. הולך מהר כמו איזה עבריין, מסתכל עלי בצורה מפחידה. כמעט היה באלי להקיא.
מתייחס אלי כמו לרכוש ובו זמנית כמו לאישה שהוא הכי אוהב בעולם, בחיים הקשר שלנו לא היה הדוק כל כך כדי שהוא יאהב אותי כל כך. משהו מפגר לגמרי. הוא היה נראה.. חולה, מטומטם, הוא היה טורק דלתות בצורה אלימה באופן טבעי. דלתות של מוניות של המסעדה, איפרר על הריצפה במסעדה, עושה שיחות כמו איזה גנגסטר, הולך לצד. וכל זה רק באותו הערב, מנשק אותי במונית ואני אומרת לו שישתחרר כי זה לא יפה ולא מכובד אבל לא אכפת לו בכלל. תפס לי תפנים בסוג של כוח, ושממש כבר הרבצתי לו הוא היה זז וצוחק כאילו זה בצחוק. רק חיכיתי להגיע לבית. בסוף התחלתי להציק לו לשאול מה יש לו והוא סיפר שבכלל כל הזמן הזה הוא היה בכלא על דברים שאן לי בכלל מושג מהם! אני בטוחה שהוא עדיין על סמים, הוא הפחיד אותי והגעיל אותי. הגעתי לבית ואמרתי לו שזה לא יעבוד ביננו בלי יותר מדי שקרים אמרתי לו שאני לא מעוניינת בו. ישר ולעניין. דייט אחד גרם לי להרגיש כל כך הרבה גועל לא רציתי להסתכל עליו יותר בחיים. נגעלתי מעצמי, אני לא מסוגלת לספר לאף אחד על זה. הוא דוחה. הוא לא התייאש, הוא שלח הודעות כל יום. כמו אלף סימני שאלה, בווצאפ, בפייסבוק, ובאסמס, הוא שם את התמונה שלי בווצאפ שלו!!!!!! עד שלא התחננתי אליו שיוריד הוא לא הוריד!!!!! הוא אמר לי שהוא אוהב אותי, ועוד היה מופתע שאמרתי לו שזה לא הדדי. אמרתי לו בשלב מסוים שיש לי חבר רק כדי שישתחרר אבל הוא לא השתחרר, המשיך לשלוח הודעות. באמצע הלילה היה מתקשר, היה מתקשר שהייתי בעבודה ושלא עניתי שלח אלף הודעות. בחיים לא הטרידו אותי. בחיים לא הייתי צריכה להרחיק אף אחד, כולם רחוקים. יש לי מאה ואחת חומות הווא מנסה לטפס עלייהם בכוח. אמרתי לו פעם אחת שיתרחק ממני וזהו והוא התרחק. היום הוא שלח לי בקשה בפייסבוק חדש שפתחתי,ביטלתי את הבקשה והוא שלח שוב. ואינסוף הודעות. מה אני אמורה לעשות? איך להעיף אותו ממני? אני לא מסוגלת לדבר על זה עם אף אחד,.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות