האם אי סגירת דלת של אחותי (13) נחשבת הטרדה מינית?

דן בן 22 | כתב את השאלה ב-20/06/20 בשעה 12:58

היי , אני ואמא שלי התווכחנו בעקבות זה שלא סגרתי לאחותי הקטנה (בת ה13) את הדלת כשיצאתי מהחדר שלה.

לפני שנכנסתי לחדר שלה דפקתי וחכתי לאישור "כן" ממנה.
אנחנו לפני מעבר דירה אז הראתי לה כמה מודועת שמצאתי בפייסבוק.

לסיכום אמא שלי אמרה לי כמה מהמשפטים האלו בוויכוח :

* "אתה יודע מה הולך המצב עם הגברים תלונה אחת מנשים והם מסתבכים."

*אני מזהירה אותה היא יכולה להתלונן ואתה תסבתך (הכוונה הייתה כנראה למשהו שקרי
לא לאי סגירת דלת "(כי אין קשר בין זה להטרדה מינית לפחות לדעתי )

בשיחה נאמר בגלל שהיא בחורה לה אסור לא לסגור את הדלת ואז שכששאלתי " אבל בגלל שאני בחור לה מותר לא לסגור לי את הדלת ?" ענתה כן . (ממש מתייחסת לאי סגירת הדלת כדבר נוראי)

ואז אמרתי לה , לפני שנכנסתי לחדר שלה דפקתי בדלת כדי לקבל אישור להיכנס (המתנתי לשמוע אותה אומרת כן )
זה לא שהיא עכשיו הייתה במלקחת .
זה לא שנכנסתי לחדר בלי לדפוק שזה אני יכול להבין שזה באמת אסור , כי היא יכולה להתלבש וכו'

לסיכום האם אמא שלי צודקת בכך שהיא משווה את אי סגירת הדלת להטרדה מינית ושאם אחותי תתלונן עליי (כלכל הנראה הכוונה לתלונת שווא שקרית " אני אסתבך מדבריה .
המחישה לי שרק נגיעה ביד "זה הטרדת מין"
ושאומרת לבן שלה (שכבר לא ילד) דבר כזה ? מדובר באחותי

אגב עוד כמה פרטים :
לי ולאותי יש משחק כזה שנינו עושים אחד לשני את זה מדי פעם
כשהיא יוצאת מהחדר שלי ולא סוגרת את הדלת ואני אומר לה סגרי את הדלת
היא שואלת בהומור "מה מילת הקסם " ואני עשית את אותו הדבר . אבל בגלל שהחליטה להתעקש על סגור את הדלת " בטון חוצפתי "

לא סגרתי ואז היא צעקה כמה פעמים ואמא שלי שמעה (אמא הייתה במקלחתת)
ואז "איימה " עליי שאם "אתה לא סוגר את הדלת אני יוצאת מהמקלחת עכשיו עירומה "

האם אמא שלי לא שפויה?

דפוקה בשכל שהיא מצדיקה תלונת שווא ואומרת את זה ככה לבן שלה.

וואלה היא צודקת (נמקו - אני באמתי רק ללמוד מזה לא להצטדק)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"