יש לי ריב עם אמא ואני דיי כועס עליה. מה לעשות?

אורי בן 35 | כתב את השאלה ב-21/06/20 בשעה 21:49

אני כבר דיי תקופה לא מדבר עם אמא שלי בגלל על אירוע שקרה לפני עשור ששני ההורים שיקרו לי על משהו מסויים והם לא מנסים לקחת על זה אחריות.
מצד אבא שוחחתי איתו על זה הוא לא ביקש ממני סליחה אבל זה גם בסדר.
ואמא היא משהו אחר.. היא פולניה ותמיד תרצה להגיד את המילה האחרונה.
היא מנסה לקבוע לי מה ללמוד מה הכי מתאים לי וכו..
היא לא תתמוך בבן שלה מבחינת נטייה מינית ודרך חיים..
גם אם תגיד שאם כאילי שינתה את המחשבה עליי ותעריך איתי יותר אני לא האמין לה..
כי היא לא תהיה איתי מאה אחוז בהחלטות שלי.
אבל אני כן רוצה לשתף אותה בהחלטות שלי!!
אני כן רוצה להיות חלק עדיין מהמשפחה.
אני יודע שלפי דעתה אני מחתים את המשפחה .
והיום אני בן 35 בלי הרגשה של עתיד של עבודה (בלי הבת זונה קורונה..) רווק, בלי הרבה חברים, יש היום הרבה צביעות והרבה אינטרס ואני דיי מפחד שינצלו אותי וגם היום אני מרגיש שיש ניצול כי מסתכלים על איך שאני נראה ויודעים שעליו אפשר לצחוק וללעוג..
אני לא שונא בכלום מאחרים אבל כן יש שוני. שאני עם מכשירי שמיעה וגם אין לי אגודל ואני כן עצמי מתייחס לזה ולא השלמתי על המראה שיש לי ומאוד קשה לי עם המראה וכאילו שאני נגיד אכיר גבר או אישה אני צריך לספר לכולם על איך אני נראה ואז אם מגיעים למיטה או לדייט רואים שתיארתי את עצמי אחרת..ובצאטים זה ממש משהו שרק גוף מעניין את הגברים .. לי נשבר מכל זה אבל אני עדיין בצאטים בשביל לחפש גבר ואישה מאוד קשה למצוא גם היום.. כי הרבה נצלניות.. ואם אתה בלי רכב או בלי כסף (והרבה..) אז לא שווה בכלל להגיע לשלב של מערכת יחסים.. אני רואה הרבה בחורות שוות וממש בא לי להיות איתן .
ערבבתי כאן ממש נושאים אחד אחרי השני . אבל אני אשמח את הדיעה שלכם בעניין

מה לעשות לגבי אמא (שתחיה) ?

לוותר ולא לריב. להבליג כי זאת אמא..

לעמוד על שלי ולא לוותר להסביר

להיות אקשן גם בוויתור מערכת יחסים עם אמא?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"