ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 293979

הזמן

דווח

נהל

דתלש (כיפה סרוגה לשעבר) בי (כנראה). מה לעשות?

אוריאל דתלש בי בן 35 | כתב את השאלה ב-30/06/20 בשעה 18:09

סיפרתי להורים אחד הגיב אבא שאל, אם אני מקיים יחסי מין עם קונדום ואמא שלא קיבלה ולא מקבלת אותי עד היום.
יצא שהארון התגרשו כל אחד הכיר מישהו/י והתחתנו..
אני לא מעז לדבר איתם על הנושא ובכלל הם לא מוכנים לדבר איתי על זה. כי הם יעדיפו להשאיר את זה ככה , בלי שיחשבו לשנייה..
בעצם איכזבתי אותם אבל גם שנסיתי לדבר ולשוחח לליבם לא עניין אותם כלום.
אני יצאתי למסיבות יצאתי למועדונים ולמסיבות גאווה ולא הרגשתי שייך כי אני לא perfect וכל המסיבות הללו אני כבר נהיה עייף מכל זה.. (אין קשר להליכה) ב. זה לא נותן לי גאווה להסתובב ככה וגם לראות את כל הצעירים הללו ולקנא בהם/ן .
ג. אף פעם לא היה מישהו/י שהתחילו איתי שם גם שהייתי צעיר יותר.
ד. קשה לי לפתח רגש ומעולם לא הייתי במערכת יחסים כי בעברי עברתי חוויה לא נעימה וזה שיבש לי את החיים שלי (חושב על להיות כנוע ונשלט)
ה. בא לי לבנות מערכת יחסים שבו לא הסתיר את עצמי וגם אם אספר לבנות על עצמי כשאני ביסקסואל אז שלא ירד להן ממני...
ו. אני מפחד מאנשים יקטלגו אותי לפי שיש לי מכשירי שמיעה וכו וגם ינצלו שבגלל שאני כזה אז כאילו משהו דפוק אצלי או שאפשר לעבוד עליו..
ז. התירוץ של האחים שלי זה שהם נשואים עם ילדים ואין להם זמן אפילו להרים טלפון ולשוחח ככה שלי זה נמאס ובכלל יש להיות זמן להרים טלפון זה בזמן שהילדים בבתי ספר או אצל חברים.. נמאס להיות האחד שרק מרים טלפון ושוחח ווסטאפים כל הזמן..

מה לעשות חברים?
אני מאבד שליטה על החיים שלי...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"